Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Szervokormány pedig legtöbb baleset okozója csak ezt nem hangoztatják."
Tegyük hozzá hogy jogosan, mert ez ebben a formában nettó ferdítés. Van erre bármilyen akármilyen forrásod? Mert az, hogy a vezető elveszti az uralmát a gépjármű fölött, az kb 20 okból lehet, és ezek közül kétlem hogy egy lenne a szervokormány... Ez olvasatomban olyan mintha a fékszervo meg a blokkolásgátló lenne a ráfutásos balesetek okozója...
"Hirtelen kikerülő mozdulatnál nagyobb kitérést okoz, mert nem oktatják ilyen manővert(mellékesen ilyen segédeszközön)."
Az azért megvan ugye hogy:
- Kb egy raklapnyi különböző módszer van a gyártóknál, passzív és aktív egyaránt... Melyik okoz nagyobb kitérést és minél? Van ahol négy kormányzott kerék van és társai. Mire kéne oktatni kit?
-Nem oktatják, teljesen jogosan. Amikor közúti vizsgára megy a delikvens sajnos annyit kell bizonyítson itthon hogy bizonyos körülmények között épp hogy életben tud maradni az úton. Lehet filozofálni sok mindenen amit nem tud egy friss jogsis, fingja nincs hogy ha a kocsi megcsúszik télen hogy korrigáljon, és még ezer más dolog. 20k egy alap vezetés technikai tréing, 6 hónap egy év után én kötelezővé tenném mindenkinek vizsga után, de ez én vagyok csak...
- Mi az hogy ilyen segédeszközön? 1: ha nem oktatják akkor mindegy min nem oktatják 2: komrányszervo már egy ideje kerül a kocsikba by default, nem lerobbant szutyok suliba kell menni ahol ladákkal oktatnak.
Egyébként meg továbbra is az a baj, hogy nem értem mit vársz el mondjuk egy jogsira készülő embertől, amikor a forgalomban résztvevők jelentős százaléka egy korrektet vész fékezni se tud, több cimbora esett pofára tréningen nagy mellénnyel amikor kiderült hogy lila fingjuk nincs a saját autójuk milyen távolságon áll meg. Arról nem is beszélve, hogy az utolsó 5 méteren álltak rendesen bele a pedálba, ott meg már rég késő volt. Pont ők piruetteztek a rántópadon, és 50-nél tarolták a bójákat amikor ki kellett térni random.
És ezekért nem a szervo felel, hanem a szarul megválasztott sebesség, követési távolság, gyakorlat totális hiánya, és az emberi baromság -meg egy rakat más-. Aki kormányszervóra keni a balesetét az pont úgy felkenné a kocsit nélküle is szerintem...
-
Csapoati
nagyúr
Kényelem. Egy gombot nyomni kisebb erőfeszítés, mint valamit tekergetni. Ráadásul többnyire hamarabb is végez az ember vele, ami ugye kulcsfontosságú. Én szeretem a technikai újdonságokat, de elfogadom azt is, hogy ha valaki nem. Csak ne legyen egyből az hogy ez meg ez minek. Lehet, hogy neked nem kell, másnak meg tök jó.
A túlbonyolítást viszont én is ellenzem, pl a mostani Ford Focus ráncfelvarrás előtti műszerfala egy rémálom...
-
Csapoati
nagyúr
Tempomat se kell, nem vagyunk mi bénák, akik nem tudnak egy sebességet tartani. Szervokormány se kell, nem vagyunk erőtlen gyerekek. Ugyanezért elektromos ablak se kell, tudom én tekerni. Stb stb, remélem érted a példát.
Ez a Suzuki-féle rendszer nekem nagyon szimpatikus: semmi csicsa, de pont emiatt egyszerű használni. A bugokat meg reméljük majd kiirtják.
-
GabN73
addikt
Dehogynem, csak a multikormányról nem esett szó, az kiváltja a 6 gombot
Az összes új Suzuki ezzel a rendszerrel van felvértezve, (Vitara, Baleno, S-Cross) mondjuk nem tudom, hogy a Beleno műszerfala miért nem fért már el a Vitarákban vagy az S-Crossokban, pl az tud mindenféle felesleges dolgot (pedál "monitorozás", g erő mérő, aktuális leadott erő/nyomaték...) A kormány pedig mindegyiknél ugyan az.ak76
Azzal viszont nem értek egyet, hogy mindegyik Suzuki kap ilyet, sajnos van olyan fapados verzió, amibe még rádiót se raknak -
ak76
senior tag
Ahogy mondod,a régi autó,a hat gombos vezérlésével nem tudja felvenni a versenyt...a mai kocsik kilencven százalékával.
A "régen minden jobb volt" c. bullshit,egy ostobaság,húsz éve az egyhatos Passatom utazási komfortja,menetkényelme,dinamikája,és legfőképp megbízhatósága meg sem közelítette ennek a mai egyhatos S-Crossnak a szolgáltatásait,a technika pedig változik,a szolgáltatások bővülnek,ebbe a mai Suzukiba olyan extrákat tesznek az alap felszereltség fölött egyel,hogy 10-15 éve súlyos százezreket fizethettél ilyen cuccokért,ha egyáltalán lehetett rendelni,és baromira nem ebben a kategóriában,hanem két osztállyal feljebb.
Az időt nem állíthatod meg,a technika fejlődik,ha ez téged zavar,akkor ne vegyél okostelefont sem,mert a nyomógombos 6310i kenterbe veri az összes mai vasat,hiszen két hétig bírja egy feltöltéssel,harminnchatóra beszélgetési idővel,tehát a legjobb telefon evör'.
Igaz hogy azon kívül semmi mást nem tud,de azt profin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Folytatódik az autók infotainment rendszereit bemutató cikksorozatunk, a Suzuki megoldása kellemes meglepetés volt egy olyan árkategóriában, ahol az ilyesmi nem okvetlenül elvárás.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Filmvilág
- PHP programozás
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest