Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
aktív tag
Suzuki SX-4 S-Cross Fejegység szoftvert lehet valahol letölteni 2024-s verziót?
Amit találtam a globálba egyik sem stimmel semmivel vagy Check VIN-t kér- -
Krisztián980
csendes tag
Sziasztok hétvége óta teljesen meghülyült a gps-em ha rá dugom a telefont az autóra, hogy kitükrözzem a waze-t teljesen megbolondul a gps jelem (előtte teljesen jól müködik) konkrétan azt mutatja mintha tolatnék, teljesen a másik irányba navigál (mintha hátrafelé mennék) illetve nem is nagyon találja, hogy hol is van pontosan az autó. Találkozott már valaki hasonlóval? 2 almás telefonnal is próbáltam mind kettővel ezt produkálta. Eddig remekül szuperált de hétvége óta használhatatlan...
-
stifi82
aktív tag
Hello! Fater vett egy ilyen autot 19augusztusi. A gyári navigációt szeretnénk használni. Pipa benne van hogy fizetős utak és autópálya elkerülése de mégis fel akar vinni rá? Mi lehet a megoldás?
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok. Látom jó rég volt bejegyzés de hátha olvassa meg valaki. Vettünk egy 2020 - as suzuki swift - et a páromnak. Radugim a telot USB-vél és csak a töltés megy. Navigáció nem pedig Bluetooth-ön a telefonálás megy de kábelen nem ismeri fel. Mit frontok el?
-
Robynho
tag
helo,!
Bár az én gondom nem a fedélzeti rendszerrel kapcsolatos mégis egy kis segítséget szeretnék kérni!
Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki beázással?!
A én gondom az, h a kesztyűtartó alól csöpög a víz, na nem is akár hogy, ha balra kanyarodok, olyan, mintha egy üveget nyitottak volna ki és öntenék belőle a vizet.
Nem tudom, hogy esetleg a klíma lehet-e vagy vmi szűrőház, DE! ha feljebb tekertem a befújás erősségét, akkor az egész olyan, mintha egy szivattyúval nyomnák a vizet azon a részen.
A motorházban is találtam egy csövet (sztem vmi túlfolyó lehet v vmit ledobott és nincs a helyén), ami szintén csöpög, szép kis tócsát hagyott már a kocsi alatt.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel. Én most igazából a képek alapján arra gyanakszom, hogy autómosás közben valahogy telement a pollenszűrő háza vizzel :S
[képek] -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném GPS navigációval kapcsolatban. Előzmények, és úti célok törölve vannak, ennek ellenére rádió hallgatás mellett olykor irányt mond. Ki lehet kapcsolni úgy hogy ne kelljen az SD kártyát eltávolítani a foglalatból? Mi ennek a módja? Köszönöm mindenkinek aki segít.
Üdv: JokerMaffia
-
-
tylerddd
veterán
Tudom, hogy nincs támogatva természetesen
Mint írtam, működött is egy darabig. Mirrorlinket is tud a telefonom, de nem reagál rá a kocsi rendszere. Arra is gondolok már, hogy nem is a telós résszel van a gond, hanem pl. az autó rendszerét kellene frissíteni. Decemberben voltam 1 éves szervízen, szerintem ahhoz nem nyúltak. Na mindegy, megvan az iPhone is még, megy arról a Google Maps, nekem az elég. Csak zavar, hogy az elsődleges készülékemmel nem megy.
-
Adamyno
tag
válasz
tylerddd #104 üzenetére
Azért mert a carplay hivatalosan is támogatott az EU-ban, az AA még nem. Ha nincs a telefonon szoftver, akkor mirrorlinkkel tudnád használni kábelen keresztül amennyiben a készülék támogatja. Különben csak tölti és marad a Bluetooth kapcsolat. Legalábbis Scross esetén így van.
-
tylerddd
veterán
Hello! Nekem Vitarám van, de nekem nem sikerül az AA-t működésre bírnom. Amikor megvettem az autót sikerült használnom, de utána jó darabig nem volt rá szükségem. Tavaly ősszel kellett volna, de azóta nem sikerül működésre bírni, pedig több telefonnal, minden beállítást átnyálazva próbáltam.
A kérdésem az lenne, hogy ha nincs AA a telefonon, akkor attól ha rákötöm a rendszerre, érzékelnie kellene-e és mutatnia valahol, hogy van egy mobil vezetékkel bekötve?! Vicc még ráadásul, hogy iPhone-ról tértem át és i6s esetében pikk-pakk, remekül működik a CarPlay ...
Tudom, SX4 topik, de szerintem a fejegység kb. ugyanaz.
-
Kuter
senior tag
Az egyik barátom lecserélte a gyári fejegységet egy ilyenre.
Nagyon brutális.
[link] -
törölt tag
Sziasztok!
1860 még mindig a legújabb szoft.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Folytatódik az autók infotainment rendszereit bemutató cikksorozatunk, a Suzuki megoldása kellemes meglepetés volt egy olyan árkategóriában, ahol az ilyesmi nem okvetlenül elvárás.
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest