- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Kipróbáltam a Trepang 2 új demóját. Bővítették új tartalommal, az tök jó, csak a játék sajnos egy technikai katasztrófa, a performance nem hogy nem lett jobb, hanem olyan szinten fos, hogy ilyen optimalizálatlan játékot nem sűrűn láttam. Az UE4-re jellemző shader compilation stuttering mellett az első küldetésen után a bázison gyakorlatilag a sebesség úgy összeomlik, hogy még Low, azaz a minimum grafikán sincs esélyem a 60 fps-re (40 körül van, akármit csinálok), márpedig a játék Medium-Low környékén úgy néz ki, mint a hányás, de legalább jó sz*r a sebesség. Uninstall, ez még a szokásos f*s UE4 élményhez képest is borzalmas.
Tehát a szokásos masszív UE4-es shader compilation akadások mellé itt még zéró skálázódás is jár a fos sebesség mellé, ez szép mondhatom, legalább egy játékkal kevesebb, amivel érdemes foglalkoznom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezen felül itt valamiért a bullet time is szarabbul működik, mint a korábbi demóban, pontosabban sokszor szimplán nem működik, ez így nagyon gáz.
Az én szememben ez a játék inkább visszafele fejlődött, mintsem előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)