- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt nem értem, hogy miért nem a desktop hátterén van RAJTA a csepme?
Mellette maradhatna a start menü is bármilyen formában.
A régi menü azért szimpatikusabb számomra a most előkerült koncepcióknál, mert helytakarékosabb, bár ez már ízlés dolga.Nem a csempével van bajom, hanem az örökös váltogatással csempe-desktop között, ami idegesítő. Egy bárhonnan kinyíló minél inkább átlátszó app launcher (= Win7 start menü kb.) segítségével sokkal nyugisabb a munka számomra.
Minél többet használom a munkában (ahol nem rakhatok fel startisback-et) a Win8-at, annál inkább egyetértek Steve Jobs szkeumorf design-hoz való ragaszkodásával, pedig nem vennék apple cuccot soha.
-
válasz
FіkuszKukіsz #160 üzenetére
"minek a szerverre csempe"
Szerintem két oka van:
1.) Szerintem nagyobb pöcsölés lenne kiszedni belőle, mint amennyire zavaró
2.) Szervert nem csak a szerverteremben használnak, hanem sok esetben a web- és adatbázis fejlesztők is, mert saját szervert futtatnak, saját beállításokkal, hogy jobban tudjanak debugolni, profiler-ezni.
+ hogy a csempéken megjelenő élő diagnosztika sokkal jobb, mint az asztalon. Nálunk ilyen van, és sokak gondolják úgy köztünk, hogy kb. ez az egy terület, ahol tényleg hasznos a csempe.
-
válasz
xxSanchez #32 üzenetére
Én pl. nem gondolom rossz felületnek, csak korlátozottan használhatónak.
Átlag emberek igényeinek biztos megfelel, sőt lehet, hogy jobban, mint a régi asztal.
De amikor munka közben kell valami és a start menü helyett bevillan a csempe az elég zavaró.
Megtalálok rajta mindent, de valahogy idegesítő, hogy folyton képernyőt vált.
Ezen kívül sok programban pont ott vannak a kis gombok, scrollbar-ok, ahol a jobb oldali bizgentyűk előjönnek desktop módban. Ez pl. szörnyű élmény munka közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest