- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alig várom azt a február 22-t! Mindegy, hogy z6, z5+ vagy kitudja milyen nevű teló jön, csak legyen compact méretben is, és legyen benne 3-4GB RAM + SD820!
-
fclub
tag
válasz
Quasi_modo #48 üzenetére
Elvakított az öröm, hogy talán jön egy 4 colos a Z sorozatba.
-
fclub
tag
Most akkor végül kiderült, hogy ezen a 22-i Sony gálán mi hangzott el, milyen készülékek jönnek...?
Én nem találtam róla cikket itt a Mobilarénán. -
Palibá
tag
Szerintem mindenki fogadja el a másik prioritásait, de látom nagyon pörögsz azokén, akik kedvelik a Z5C-t. Pedig beismerhetnéd, hogy míg a kommersz cuccokból Dunát lehetne rekeszteni, a Sony kompaktjai egy olyan nagy tátongó piaci űrt tömnek be - ami már önmagában dicséretes - igaz elég borsos áron (én 200K-ért vettem, de ezen termékstratégiájuk miatt nem sajnálom tőlük azt a pénzt), hogy csak na.
Előző hozzászólásodra is reagálva, szerintem nem az innovatív technológiák alkalmazása és használata, meg a készülékek biztonságosabbá tétele (IPXX) miatt k.rvult el a világ, hanem mert számokkal és adatokkal kierőszakolt birtoklási vágyat képesek kelteni a marketingesek az emberek millióiban, olyan eszközökkel, amik gyakorlatilag már megszűntek a szó hétköznapi értelmében mobiltelefonok lenni -
igori
tag
válasz
..thealien.. #40 üzenetére
Ezért sem értem miért erőltetik a tesztekben az asphalt8-at és a RR3-at...Lehetne már a WOT a mérce, ott lehet mindent állítani, ott kiderül mit bír a hardver...
-
t3tv3s
tag
Android vonalon az egyik legizgalmasabb készülékek a z compact termékek. Kiváncsi leszek a Z6c-re. Kevés alternatíva van ami miatt vissza mennék droidra.
-
igori
tag
Szerencsére a RR3 nekem már nem adja... Word Of Tanks Blitz high grafikán, minden csúcsra húzva is folyamatosan 60 fps mellett megy a játék, kellemes langyos hőfokkal, közepes fényerőn. Sztem abszolút korrekt ez egy Snap800-tól. Érdemes megnézni, mert brutálisan szép kinézetű game, RR3 elég sovány mellette, gondolok itt például csak a köd, fűszálak, árnyékok megjelenítésére.
-
daniel909
addikt
válasz
#16820480 #35 üzenetére
nem tudom 810et használok ugye nap mint nap es nem melegszik drasztikusabban mint az eddigi twlefonjaim. Zavaróan sose lett meleg nalam meg. Persze nem vagyok hard core gémer el tudom képzelni h tobb órás játék során felforr.
Normál használat mellett a z5 éppen langyos lesz maximum. Nem tudom ez a Sonynak köszönhető vagy jobb a hőelvezetése a z5nek vagy nem használom megterhelő feladatokra a telot... Nem tudom.
-
daniel909
addikt
Minek ois? Z5be sincs és stabil videót készít. Nézd meg YouTubeon de saját tapasztalat is. Szerintem felesleges bele ha szoftveresen így még tudják csinálni.
(#23) sheratan: nem vitatom h a két GB kevés de azért tegyük hozzá h a 810 miatt elég gyorsan betölt minden nem igazán kell várakozni. Akit az a fél mp zavar az tényleg vegyen 3gbos telefont.
-
daniel909
addikt
Jó lenne egy z5 ultra meg egy t4.
Talán egy új Tab? Mindenesetre jó volna egy kozepkategorias normális telefon normális áron.Nem hiszem h már jönne a z6. Bár engem nem igazán érdekelne a z5 elég lesz egy darabig.
-
eclipse006
őstag
Ebben igazat adok, tény és való, hogy a Real Racing rendesen felhevítette a telót. Fényképezés közben még nem sikerült túlfűteni a SOC-t, hozzáteszem, hogy videókat nem igazán készítek.
A zenei képességeit viszont annál is inkább kihasználom, és bátran állítom, hogy egy jó fülessel kiemelkedően muzsikál.
Remélem lesz rá támogatottság még egy jódarabig.A hevülésre visszatérve még, igazából a 808 használható jelenleg. A 810-ról nem sok jót hallani ilyen téren. Bízom benne, hogy a 820 már rendben lesz.
-
TTommi
aktív tag
Egyébként pont a RR3 egy olyan alkalmazás, ami rettenetesen felfűti a telefont. Akadás nincs, és minden szépen megy, de hosszabb játéknál rettenetesen felforrósodik tőle a telefon, ami közvetlenül elősegíti az elő és hátlap elválását és ezzel együtt a waterproof tulajdonsága elvesztését is. Ilyen értelemben véve a Z széria sajnos nem egy tökéletes multimédiás eszköz! Ugyanakkor üzleti felhasználóként mondhatom, hogy minden más tekintetben kiváló. Üzemidő téren különösen.
Aki előttem a Xiaomit kifogásolta, annak csak annyit tudok mondani, hogy érdemes jobban megnézni azokat a készülékeket. A hamarosan érkező Mi 5 különösen jól sikerült darab, ráadásul a support is elég jó hozzájuk. A piston headsetjükről és az egyéb kiegészítőikről is eddig csak pozitívat hallottam. -
TTommi
aktív tag
válasz
eclipse006 #28 üzenetére
Egy baj van vele, hogy bizonyos helyzetekben nagyon melegszik. Sajnos. Nekem Z2-m van és nagyon meg vagyok vele elégedve, de csak azért, mert nem játszom vele komoly játékokat és nem ezzel készítek hosszabb videókat. Ha a képkezelést megváltoztatná a Sony és tenne végre OIS-t (és esetleg manuális záridő állítási lehetőséget is) a masináiba, akkor a 820-assal szerelve nem nagyon lehetne belekötni a Z6-ba.
-
eclipse006
őstag
Bocs, hogy beleszólok, de konkrétan mindenre. Igaz nekem a Z3-ban 801 van, de nem hiszem, hogy óriási lenne a különbség. Hasít minden a telefonon, nincs megakadás, minimálisat kell várni az erőforrás igényesebb alkalmazásoknál is. A Real Racing is akadozás mentesen, szépen fut. (Bár ez nekem végképp nem számít, mert csak kipróbáltam, nem vagyok az a játszós típus.)
-
Zsidaaj
tag
En kifejezetten orulnek neki z ultra is nagyon jo keszulek volt, csak a hardvere mar neha kevesnek igerkezet nekem.
Varom -
-
törölt tag
Bár alapvetően tetszik a Z5c, de én inkább több RAM-ot és eggyel alacsonyabb SoC-ot tettem volna bele, mondjuk egy 615/617, vagy esetleg 808 és 3GB. Mert így akkor több dolgot tud egyszerre a memóriában tartani, így gyors marad a multitask, viszont a SoC nem eszi annyira az akksit és nem melegszik annyira.
-
Na erre mondom azt, hogy mar elk.rvult a vilag...
En a kadban furdeni szoktam. Nem mobilozni... Persze egyeni prioritasok. De telefonvasarlasnal nem szempont a kadban valo hasznalhatosag...
Kicsit tulporog a vilag, en annyira mar akarok a reszese lenni... Eleg ha oregkoromra megbolondulok.
-
Palibá
tag
Bocsánat, ha nem egy kategória, cubot van egy barátomnak, benchmarkokban nem túl gyenge, ram is van benne bőven mégis annyira laggol az első hét óta, hogy az valami katasztrófa, és egyszer ejtette le ültében, máris betört a kijelző.
Xiaomi is van ismerettségben, hatalmas méretű dög, de mindenben rosszabb a z5c-nél (kamera, BT kapcsolat alkalmassága autóban (fenti kritériumokkal lásd feljebbi hozzászólásom), üzemidő, rendszersebesség, kezelhetőség, funkciók).
THL lehet hogy nem noname, de azért nem sokan ismerik, a téma iránt érdeklődőket kivéve. Azért lehet népszerű, mert olcsó.
Ez nagyjából igaz a többire is.Igaz felbontásban és képernyőméretben megverik, de komolyan ez a legfontosabb dolog?
És hogy ne csak a drága telefonnal vessem össze őket, a gagyi Tescos Opendott telefonommal árához mérten teljessen elégedett vagyok. (egész fürge, ram is elég benne 500-600MB kb mindig szabad az 1G-ből, mobilnet hasít a 3G-n is, akksija viszont max egynapos volt mindig is de 30 alatt teljesen jó)
Amit én a következő compactban elviselnék: Kijelző alatti kezelőgombok, FM Transmitter, esetleg füles nélkül is működő FM rádió, és ne növekedjen az alapterülete)
-
prolad
addikt
A Z Ultrának lehetne már utódja,meg egy jobb compact is belefér,de a z5/z5 premium vonalat felesleges még frissíteni.
-
-
..thealien..
csendes tag
Nekem z3c van nagyon szeretem nincs is vele semmi baj, de 2016ban egy csúcstelóban legyen már 3giga ram. Oké h elég a 2 de mégis naa
-
Palibá
tag
De tényleg, 2700as akksi, HD felbontással, 4,6"-on, Stamina (sima nem ultra) módban, állandó wifi és LTE mellett 3 napig elmegy, ha nem sokat használom, 5 nap is vitte volna, de 4. nap végén 22%-nál feltettem tölteni, ha sokat babrálom akkor 2 nap. (persze fél nap alatt is le lehet meríteni, de nem magától csinálja, mint sok más a zsebben estére lemerülő szar
) de aki nem unatkozik, hanem dolgozik és nem telefonnyomkodás a munkája, annak a telefonálásokkal emailek szinkronjával elmegy 2-3 napot vígan..
Mobil a telefon (mérete és hosszú idejű konnektorfüggetlensége miatt is),
Ujjlenyomat olvasó gyors és megbízható, és nem a dzsunkáék kapják meg az adatait, mint a nevesincs vackoknál.
Gyors a rendszersebesség,
Mármár Samsung-i (Csúcs Note4, S6) szintekre emelkedik a hagyományosan szar Sony fényképező (hajdani nokiáimat nem éri el, bár a note4 közel volt azokhoz)
Kifejezetten széles látószög, és dinamikatartomány fényképeknél.
Víz vagy csepp vagy akármi állósáág, lényeg hogy a forróvízben ülve nézhetem amit akarok, aggodalom nélkül.
Végre fedetlen USB port
Kiváló hangzás a stereo előlapiból
Noti LED
Elfér a zsebben, kézben, egy kézzel kezelhető
Bluetooth kapcsolata végre kezeli az autórádióra skype, mindigTV stb átjátszását kihangosítónak, mikrofonos fejegységemnél (ezt csak samuk tudták ezidáig, se z1c se LGG2 se más normális gyártók, a szarokról nem is beszélve) , és zenékbe is beletekerhetek az autórádió kezelésével (ezt még a samuk se tudták (S4mini Note4 S4))
MicroSD,
szerethető és megbízható társ végre,minimális komprpmisszummal (FM transmitter hiánya) -
Palibá
tag
válasz
..thealien.. #11 üzenetére
Minek, tökéletesen elég a Z5C-be a 2GB. És a felbontás is.
Ez végre egy olyan telefon, aminél nagyon kevés kivetnivalót találok, viszont rengeteg pozitívuma van, vagy legalábbis dicsérendő megoldást, amit nem gigabyte-okban meg magok számában kell mérni, mint a f@szméregetőő parasztok a kocsmai verekedés előtt. a Kínai meg egyéb, akár neves hülyegerjesztő brandek meg veressék csak a minél nagyobbra és minél vékonyabbra, lehatőleg minél több maggal és RAM-mal, amiből úgyis csak csekély marad tartalékban!kortic : Akkor nemigen lenne előrelépés. Compact és Z6 kamera visszalépés, Compact kijelző növekedés hagyján, ha ház marad, de ez a 4,6 bőven elég, épp át lehet érni, de mindegy, legyen 4,7. FHD nem kell bele, felesleges.
Az E széria meg gyakorlatilag megint semmi értelmes téren nem fejlődne.
Vegyél egy Saomit vagy TéHáeL-t és esetleg cubo-t(ot?) vagy hasonló nívós cuccot, azok fullhádék lesznek, nagy kijelzővel, sok rammal -
..thealien..
csendes tag
Remélem azért a compactnál már meglépik a min. 3giga ramot amikor a kínai alsókategóriások is már 2vel jönnek
-
pit stop
addikt
Én is remélem, hogy nem a Z6 jön - a bemutató időpontjából is erre lehet szerintem következtetni. Akkor valami külön eseményt kreáltak volna az egész elé.
Egy-két specifikus modell (pl. C), és egy-két középkategóriás modellre számítok így inkább. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
..thealien.. #2 üzenetére
Igen, szerintem is.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Végre nem vasárnap
-
kortic
tag
Saját elképzelés a "hatos" palettáról, mit látnék szívesen:
Z6: Snap820, 4/32GB+mSD, 20,7+5MPx, 5,2" FHD.
Z6 compact: Snap820, 4/32GB+mSD, 20,7+5MPx, 4,7" FHD.
Z6 ultra: Snap820, 4/32GB+mSD, 20,7+5MPx, 6,2" 4K UHD.
M6: Snap652, 3/32GB+mSD, 12+5MPx, 5,2" FHD.
T6 ultra: Snap650, 2/16GB+mSD, 12+5MPx, 6" FHD.
T6: Snap420, 2/16GB, 8+5MPx, 5" HD.
C6: Snap650, 2/16GB+mSD, 12+8MPx, 5,5" FHD.
E6: Snap412, 1/8GB, 5+5MPx, 4,8" HD
Minden csak spekuláció! -
törölt tag
válasz
..thealien.. #2 üzenetére
+1
-
..thealien..
csendes tag
Pedig jöhetnek. Szerintem most lenne értelme a 820 miatt.
-
roli543
őstag
Könyörgöm, ne a Z6 család legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kíváncsian várjuk, hogy milyen mobiltelefonnal, táblagéppel vagy egyéb telekommunikációs eszközzel rukkolnak elő a japánok Barcelonában.
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Ubuntu Linux
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest