2017. szeptember 23., szombat

Gyorskeresés

A Sony február 22-én tartja MWC-s gáláját

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSM Arena

Kíváncsian várjuk, hogy milyen mobiltelefonnal, táblagéppel vagy egyéb telekommunikációs eszközzel rukkolnak elő a japánok Barcelonában.

Hirdetés

A Sony meglehetősen gyakran frissíti csúcskategóriás termékvonalát, tavaly például a befutott az Xperia Z3+ és a Z5 is, mindkettő Snapdragon 810-es SoC-vel, és persze a 4K kijelzős Z5 Premiumról sem szabad megfeledkezni, ami a maga nevében teljesen egyedi okostelefonnak számít ma is. Volt szó az esetleges Z5 Ultra érkezéséről is, ami a gigantikus kijelzős Z Ultra egyfajta utóda lehetne, és még a Snapdragon 820-ról is lehetett olvasni. Egyelőre azonban egy olyannyira szűkszavú meghívót tett közzé a Sony a márciusi MWC-re, hogy semmi nem derül ki arról, milyen készülékekkel készül a show-ra, és a méretes phablet köztük lesz-e.

Az idei MWC-t február 22. és 26. között rendezik meg katalán fővárosban, és szemben több gyártóval, amelyik a kapunyitásig leleplezi az összes újdonságát, a Sony az első nap végén, helyi és magyar idő szerint este fél 9-kor tartja meg sajtóeseményét. A gyártó egyébként várhatóan nemcsak mobiljait, hanem konzolos és tévés termékvonalát is elviszi Barcelonába, ahol mi is ott leszünk, hogy társoldalunkkal, a Prohardverrel közösen minden újdonságra rátegyük a kezünket.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.