Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
#47-ben linkeltem egy tegnapi hírt ami szerint várható egy Hikaru nevű felsős SE
Most meg találtam egy képet a concept phone. comon (augusztusi), ahol még koncepcióként jelenki meg ez a telefon Hikaru (hicaru) néven.
Lehet hogy egy új modell születésének vagyunk tanui, vagy csak egy lelkes felhasználó fantáziáját láthatjuk?
-
FraFer
tag
A kezelhetősén az egyre hülyébb gombokat értettem itt most. Például, amikor a wap billentyű beépül a vissza gomba...
A dizájnon pedig főleg a színválasztásokat értem, amik mostanában nagyon eltértek az elegáns fekete, ezüst, esetleg sötét kék vagy mély barna színektől, de valahogy fazonra is kicsit sportosabbak lettek, ami nekem kevésbé jön be.
A tartósságot saját bőrömön tapasztaltam: az újabb SE telefonjaim kevésbé bírták, mint a régebbiek. Igen, sajnos erősen kopni kezdtek...
Szerintem, ha nagyon jó valami, mint az SE menürendszere, akkor az nem baj, csak kissé változik.
Igen, tényleg olyan az ember érzése, mintha a SE mesterségesen fogná vissza fejlődését bizonyos terülteken, habár azt azért megjegyezném, hogy a C902 egy tényleg szép és igényes telefon, de ahhoz képest, hogy régen sok telefon tetszett a SE-től, ahhoz képest ez az egy most édeskevés. -
Ricardo
titán
Van aki pont azzal vádolja őket hogy nem változtatnak semmin, a menü is ugyanaz mint évekkel ezelőtt.
"Miért van az, hogy amit mindig szerettem a Sony Ericssonban, az az utóbbi években sorra megváltozott? Imádtam a jó kezelhetőségét, a szép, egyszerű dizájnt, a komolyabb színeket, a nagyon kényelmes gombokat, a tartósságot."Kezelhetősége miben változott? A dizájn szerintem most is a letisztult vonalat követi. A tartósság meg a használat során derül ki. Abban van igazság hogy a meglévő SE telefonokat nem igazán van értelme lecserélni mert kicsi a fejlődés
-
FraFer
tag
Miért van az, hogy amit mindig szerettem a Sony Ericssonban, az az utóbbi években sorra megváltozott? Imádtam a jó kezelhetőségét, a szép, egyszerű dizájnt, a komolyabb színeket, a nagyon kényelmes gombokat, a tartósságot. Ezek még megvoltak mind a T610-ben, mind a K700-ban, mind a K750-ben, sőt részben megvoltak a K610-ben és K800-ban is, de a mai telefonjaikban már nincs meg számomra. Pedig kifejezetten kedveltem ezt a márkát, ragaszkodtam is hozzá, de most egyszerűen nem találtam megfelelőt magamnak belőle (hiába szép a T650, ha rosszak számomra a gombjaim, hiába tűnik igényesnek a T700, ha a mérete nekem túl "játéktelefon", míg a többi modell valahogy egyáltalán nem tetszett, kivétel talán a C902, ami meg egyszerűen nem éri meg nekem az árát.) Nem fogom szídni a SE-t, de nem hinném, hogy bennem van a hiba, szerintem sokan gondolják ezt még hasonlóan, mint én (a környezetemből kiindulva). És ezek az újak sem tetszenek különösebben így első blikkre...
-
Ricardo
titán
Erről lehet tudni valamit?
-
copin
őstag
Én végigtapiztam a felhozatalt, nagyon műanyag sajnos az összes telefon kivitelezése
Ha ez megnyugtat, a műanyag még ebben az évszázadban eltűnhet (némi méregzöld felhanggal). Én mostanában csak a G900-at próbáltam ki. Annak nem a felszínen van a problémája (na jó, a kijelző az érintős telefonok szégyene, már ami a méretet illeti).
Az f480at is mindeni temette hogy műanyag óccsó táccsszkrín
Nem véletlenűl bíztattam az anyámat, hogy vegyen olyat. : ) Viszont nem olcsó mulatság ez a készülék, ami a temetést, illeti, erről nem tudok. Nem kiemelkedő model, szóval senkinek a véleménye nem érdekel róla.
Amíg mindenki a telefonok okosítására hajt, addig az SE a saját kis szoftverét próbálja tápolni, ami mára igen kevés.....és bugzik, elég rendesen.
Ez egy ősi Ericsson hagyomány.
Ettől függetlenül a Samsung hibája maradt és tényleg javítania kell, ha nem csak a szájtáti népnél (fórumtagnál
) akar bevágódni sw terén és ez minden márkánál igaz (Nokiát kivéve)
-
Kobe
veterán
szvsz az SE nek nem ez a legnagyobb baja.
Én végigtapiztam a felhozatalt, nagyon műanyag sajnos az összes telefon kivitelezéseemellett unalmas is. Így design és koncepcióváltás kellene. A samsung, az "alsó" kategóriában is irdatlanul összerakott telókat ad ki. Az f480at is mindeni temette hogy műanyag óccsó táccsszkrín, aki emg megfogta, érezte h tömör, precízen összerakott cucc Az SE nél emg szinte érzed az alkatrészek között feszülő felesleges levegőt
Amíg mindenki a telefonok okosítására hajt, addig az SE a saját kis szoftverét próbálja tápolni, ami mára igen kevés.....és bugzik, elég rendesen.
-
Ricardo
titán
válasz
ígyvanferi #18 üzenetére
Egyébként semmivel nem nagyobb parasztvakítás mint az "okos hátlap"
-
válasz
ígyvanferi #18 üzenetére
ígyvanferi...
Nekem az agyatlan fikázással van a problémám.
-
Ricardo
titán
Érdemes lenne a T és P szériát is folytatni. Egy P1 utód jól jönne a piacra. nagyobb felbontással, és erősebb procival.
-
copin
őstag
Akkor "halott", amikor a Sony azt mondja. Ez alapján már 7 éve csődeljárás van és mégsem. Szóval itt lehetnek ilyen hangulatok, de nem ilyen egyszerű a játék.
-=Libria=- [link] Jó lenne pl. egy normális java platformot összehozni. Innovációnak elég vonzó lenne. Zárt rendszeren.
-
Kobe
veterán
-
joey04
titán
válasz
(Kolombusz) #30 üzenetére
Nálam éppen a külső, a design az amiben még mindig a SE a legjobb, toronymagasan.
csak minden mással van bajom. -
Kobe
veterán
olyan utolsó elkeseredett vonaglásnak tűnik ez a cégtől...
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #30 üzenetére
Én attól se vagyok elragadtatva.
-
Lirion
addikt
m600-w950-w960-p990-p1-g900-g700-t nézd meg, szinte ugyanazt tudják, csak más a külső és árban nagyon össze-vissza vannak. De igazából nem is az a gond, hogy egy féle tudást 2-3 féle köntösben adnak ki, sokkal inkább az, hogy mindenből feltétlenül kell w-s is, mert nehogy már ne. Ennek pedig annyira, de annyira nincs semmi értelme.. Mint ahogy a cyber-shot elnevezésnek sem az alsó és középkategóriában. N meg E szériát se csinálnak alsó meg középkategóriába, elvesztené a pozitív imázsát a megnevezés, mint ahogy a cyber-shot el is vesztette és a walkman is, vagy van itt még vki, akinek ezek hallatán a tökéletes vagy ahhoz közeli képminőség vagy hangzás jut eszébe? Mert amikor először ezek megjelentek, még ezt jelentette a név, most meg...
-
Lirion
addikt
Hát én nem értem, mi a francra jó, hogy minden szarból csinálnak W-s változatot. A felsoroltak közül szerintem csak a filippa és a kate lehet életképes, a többit én csuklóból vágnám a kukába. Frances a Kate árnyékban nekem abszolút fölöslegesnek tűnik, Rikának sincs semmi értelme, a g705 is biztos, hogy megkapja a walkman lejátszót, a füles meg nem drága, Athena esetleg jó lehet egy modelfrissítésnek, de úgyis megkapja majd azt a kritikát, amit a w580 utódja, a w595 is kap most, a Yao meg nevetséges elgondolás. Persze ezek a telefonok minimális extra ráfordításokkal elkészíthetőek..
-
Ricardo
titán
Első ránézésre kicsit elszontyolodtam, de ha nem tévedsz akkor az megnyugtató. Remélem hogy lesz felső kategőriában is valami kütyüjük.
A K550 utód érdekes lehet. ha fejlesztenek a kijelző méretén és felbontásán akkor sikere lehet, mert a K550 is eltalált telefon lett a kategóriájában.
A Frances, Kate, filippa trió is érdekes lehet.
Ha a csúszkás megkapja a W910 kijelzőjét és eleganciáját akkor lesz benne fantázia.Várjuk a híreket.
-
Szabesz
őstag
válasz
ígyvanferi #20 üzenetére
Önkioldó használatára gondoltál -e már?
-
Szabesz
őstag
válasz
ígyvanferi #18 üzenetére
...tán fényképez?
Sony-nál ez már régi fícsör.
-
ígyvanferi
addikt
Te meg a másik végletet képviseled, legalább is e HSZ-ed alapján...
Nyilván ezeknél az a legfontosabb, hogy barack vagy épp eper színben lesznek elérhetőek. A mosolyfelismerés meg valami újmódi flancolás? Mit is csinála gép, miután felismerte, hogy Julika mosolyog a kamerába? Visszamosolyog?
-
joey04
titán
Ennyi? ez kb semmi. remélem igazi újdonságok is jönnek végre
-
mrlujoak
veterán
válasz
HardSanyeee #13 üzenetére
Ja,
először Philippa-t írtam, amit javítottam, csupán a "h" levétele után láma mód elfelejtettem a "P"-t "F"-re átírni...
Mindegy...
mrlujoak -
Unalmas?! mert a 100000 Nokia, Samsung, Motorola stb... újracsomagolás nem az.
Ja, de most utáljuk a SE-t: Fúúúúj...gagyi SE...fúúúúúj...újracsomagolnak...bleee.... -
mrlujoak
veterán
válasz
--Nozbert-- #10 üzenetére
De, csak később (pár nappal később) kiderült, hogy annak az új 5 megapixeles telefonnak nem Kate, hanem Pilippa a kódneve.
mrlujoak
-
--Nozbert--
aktív tag
K550 és S302 utódját várom!
De nem úgy volt,hogy Kate 5 megapixeles lesz? -
HardSanyeee
őstag
csak tudnám miért unalmasok az SE telók kinézete
mintha más gyártók nem adnának ki ugyanolyan külsővel telefonokat. pl az N széria legtöbb tagja vagy az N82-ra vagy az N81-re hasonlít..
témához kapcsolódóan: kíváncsi vagyok C szériás mobilokra, tanulnak e C902 és C702 hibáiból
-
kaller1
veterán
A Sony Ericsson ezekkel a készülékekkel sem fogja megváltani a világot.Olyan ráncfelvarrós-rókabőrnyúzós előérzetem van az egésszel kapcsolatban.
-
Murderer69
őstag
én azért titkon reménykedek a feltámadásban rengeteg SE mobilom volt és szerettem is őket de annyira sikerült kiábrándulnom a telefonjaikból amennyire csak lehet unalmas belső és unalmas külső pedig de jó lenne vére valami új valami egészen új miért nem lehet átlépni az a köcsög ázsiai határokat
hééé tisztelt SE nekünk is szükségünk van ám olyan telefonokra mint amit csak a mandulaszeműek élvezhetnek!!!!!!
-
^Clown
addikt
K550 utódját várjuk!
-
mark75
senior tag
Külső meg olyan unalmas lesz,mint az előző modellek
-
válasz
silentkiller #1 üzenetére
Ez csak az alsó és középkategória...
-
silentkiller
senior tag
Nem temetem a SonyEricsson, de azért ez mégiscsak kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd gyártó boszorkánykonyhájában már készülnek a jövő év különleges ajánlatai.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen notebookot vegyek?
- TP-LINK routerek
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest