Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

troviko
senior tag
Óriási Sony (Ex)fanként mondom, amit a Z5 óta művelnek, az botrány. Z5-t imádtam, imádom, de a napokban fogok új telót venni, és még mostanában Sonynak még csak esélyes sincsen. Hihetetlen, hogy 1 év alatt mennyire tönkretették magukat a szememben. Eltűntek a süllyesztőben, mint a WP.
Ronda a dizájn, a csúcs telefonjaik versenyképtelenek, nincs innováció, de még csak piac követés sem, a vízállóságból is visszaléptek, már csak az abszolút csúcs telójuk kapta meg az IP67-et, míg a többi márka egyre inkább hozza be a vízálló modelleket.
Nekem a 3. vízálló mobil után eszem ágában sincs olyat venni, ami nem vízálló.
Egy szó mint száz, nagyon nem tudok azonosulni a Sony új termékpolitikájával, így kijelenthetem, tök hidegen hagy, mit hoznak az MWC-re. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Dacia topic
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - Spórolós topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - BestBuy ruhás topik
 - ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
 - Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
 - 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest