- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nagyon kéne kategória
Felénk mikor hozza már a Foxconn... ?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
roli543
őstag
milyen hosszú az a kamera hátul
egyébként nagyon izgalmas telefon számomra
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
törölt tag
Ez igen Bár az akkumulátor kapacitása lehetne egy picivel nagyobb is, de ez nagyon ütős telefon lett.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hát ez így hulladék.
-
Graphics
Jómunkásember
Indoklás? Vagy csak simán hulladék és kész... Elvileg egy szakmai fórumnak kéne lennie...
Nem értem... Nem értem miért nem lehet úgy fórumozni, hogy ne süllyedjen bizonyos szint alá...szomorú, hogy ez egy hulladék lett.. Csak mert.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Mindegy igazából, hogy ki mit használ, de a normális fórumozást kellene erőltetni...
Ha ez nem megy, akkor kár pazarolni a félisteni karaktereket bárkinek is... Telefon, hit, bármi egyéb nélkül is.
Fura is, hogy ocsmány a notch... Máshol meg elfogadott..
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz pusszycat #12 üzenetére
Rettenetes a kinézete...
Ámbár az IGZO kijelző bitang jó, és keveset fogyaszt, erő van, kamera Sony, tehát nem lehet gond.
De az összhang nekem sánta.
Nincs a Sharp-nak valami télapós kívánság megvalósító osztálya?
A régi tévéjük nagyon pozitív nyomot hagyott bennem. Jó volt nézni és hallgatni - de erre valahogy "nem olyan jó" ránézni.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz Polarstar #13 üzenetére
Lehet nekik tetszik. Mint pl. a francia autók a franciáknak. Azok közt is van pár ízlésficamú kinézetű. Erre nekem az idétlen jut eszembe mint jelző.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
törölt tag
Aki egyet nem tud elviselni az nagy valószínűséggel kettőt meg főleg nem .
Jó lenne már látni itthon is ezt a gyártót minden esetre. -
Wapmester
senior tag
ezek nem normálisak, alul kivágás nélkül odaférne egy FS , felül meg kivágás nélkül az előlapi kamera, a dizájnert és a mérnököket valószínűleg rosszul fizetik, hogy ilyen baromságokat engednek szalagra
-
veterán
Hát ez...tipikus kínai telefon. Gagyi!
HARLEY-DAVIDSON
-
nozs23
addikt
Nekem tettszik, csak azt sajnálom, hogy a két oldalán nincs még két notch. A sztereó hangszóró párnak nagyon praktikus helyet adott volna.
[ Szerkesztve ]
-
onlineair
tag
Jók ezek a Sharp telefonok, éppen néztem a C10 -et (S2) elég jó kis kütyü, magyar nyelv is van benne, de megrekedt Android 8.0-án a rendszer, 2018-as biztonsági frissítéssel...ahogy olvastam nincs rá semmi update. Ha a többinél is így van, az elég kellemetlen, vagy csak az európai piacot hanyagolják? ( mint a Meizu ha frissítésről van szó...)
-
prolad
addikt
Furcsa ez a kép, olyan aránytalanul nagynak tűnik a telefon, lehet csak a hosszú kameracsík miatt. Vagy csak megtalálták a legkisebb kezű modellt.
-
nagyúr
Azt mondják, hogy a Sharp is visszatér ejröpába, és nem csak a tévéikkel.
Sokat én sem látok ebből a hatalmas igyekezetből.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ghiottone
nagyúr
válasz onlineair #25 üzenetére
Volt nálam anno egy olyan - semmi támogatás sajnos. A kamera is hiába használta ugyanazt a Sony IMX363-as szenzort, mint a Pixelek, de a lencsék gyenge minőségűek voltak, ahogy a kamera app is + a gcam se igazán segített. Méretben jó készülék volt, az sd630 4gb-al is elég volt 1 éve, de semmi extra.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
nagyúr
Tv tekintetében bizakodó vagyok, mert a mérnöki gárda ugye született japán.
Az IGZO kijelzőt más is veszi, tényleg remek fejlesztés.
Ellenben azt vettem észre, hogy másnál is igen egysíkú a mobil piac. A Sharp-nak sincs sok új notch nélküli mobilja a piacon. Ez a vonulat a piacon igen káros szerintem.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
forgonati
őstag
Tudhat a telefon bármit, ezzel az alul-felül noccsal egy rossz vicc, nem értem őket. Más gyátó igyekszik eltüntetni a szaros noccsot, vagy popup kamerával, vagy minél kisebb kameralyukkal, mert felfogták hogy AZ USEREKNEK NEM TETSZIK A NOCCS. Erre ezek beraknak kettőt. Taps. Ingyen sem kellene.
Keelah Se'lai!
-
Doki42
őstag
Nekem tetszik, rég láttam errefelé ezt a márkát.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
-
Ricardo
titán
Én örülnék ha ismét lennének nálunk Sharp telefonok. egyrészt minél több gyártó, nekünk vásárlóknak annál jobb. Másrészt anno jó telefonokat rakott le a gyártó, kíváncsi vagyok most mit hoznának. Jó lenne élőben látni őket.
-
A notch kényszermegoldás arra az időre amíg, mígnem a kijelző alá tudják tuszkolni a kamerát/kat. Had ne keljen már éltetni egy kényszermegoldást...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Wapmester
senior tag
válasz CptAdamica #39 üzenetére
mérnöki szempontból biztos könnyebb kivágni a kijelzőből a home gomb részt ahelyett, hogy pár mm-rel nagyobb lenne az alsó káva, vagy inkább ott se lenne az a home gomb? egyáltalán nem előnyös így főleg, hogy az alsó navigációs ikon/ikonok vagy fentebb kerülnek, vagy elbújnak és a scroll-ozás is rossz élmény mikor beleakad a körmöd a home gombba
#40) pusszycat ezzel próbálnak kitűnni, de ez ronda megoldás és még haszna sincs, még a kamera kivágás oké, de egy home gombnak is kivágást az már tényleg nem ép dolog
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Wapmester #41 üzenetére
A feladat adott. Mobilt kell tervezned.
Most , hogy mar a saját igényeid megfogalmaztad...beleakad a home gombba..ez vicc
Görgess egyet a mobilodon aztán nezd meg hová teszed az ujjad.
Régen egy egész alsó sáv volt a home gombnak....
Elképzelésem sincs , hogy akad neked ebbe bele az ujjad.
De ez már a szubjektív része
[ Szerkesztve ]
-
rigoberto
őstag
Biztos népszerű lesz széles körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Elektromos cigaretta 🔞