- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mityu_76
tag
Gyorsteszt így meló előtt.
alapban 36 fokos a kártya 21% -os ventifordulat mellett
Furmark 15 perc után 64 fokos a kari 48% -os ventifordulat mellett.
A gépemben lévő másik két venti hangosabb mint ami a karin van.
Így nem látom értelmét a 4850-esemről rágányolni az accelero S1-et a ventikkel, még annak tudatában sem, hogy a nyári kánikulában kb 10 fokkal melegebb lehet majd a kártya.
De azért aki ráteszi az accelerot az dobjon majd valami értékéket.......... -
Mityu_76
tag
Reggel nekem is megjött a kártya a futárral a elektroboxból ..... csak számla van hozzá amint mindenkinek.
-
-
Mityu_76
tag
Én is most rendeltem az elektrobox-ból..... kíváncsi vagyok, hogy minden rendben megy és jól járok, vagy szopás lesz az árral........ csak egy kérdés.: Ha jön a futárral a kártya és mondjuk pár ezerrel több, és én nem veszem át, akkor attól még a futárt nekem kell állni... tehát magyarul bukok 1250-et???
Szerintetek egy 4850-et mennyiért lehetne eladni, mármint amennyiért meg is vennék, mert a hardveraprón elég sok van, és nem látom, hogy kapkodnának érte.
Ezen a kártyán a hűtés megfelelő, vagy át kell majd valahogy hevtelnem a régi kártyámról az accelero s1-et a memória hűtökkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest