- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
sün
tag
válasz
Alister71 #1126 üzenetére
Nálam az M2N-E SLI alaplapban vígan eldöcög, habár foggalmam sincs ez PCIE hányas.
nForce 500 SLI lapkakészlet van rajta. Mondjuk azt én is tapasztalom, hogy bekapcs után 8-10 másodpercig gondolkodik a gép, hogy akkor most mi van /ezalatt a DVD fejegysége keresgél, vagy legalábbis nyönyöszkél vmit/, de aztán minden a legnagyobb rendben betöltődik és stabilan mükszik -
sün
tag
Tegnap előtt jött a mail, tegnap mentem érte, ma reggel meg alig bírtam felkelni /elhúzodott este a csak 10 percre kipróbálom milyen vele játszani/. A régi 7900GS-t nyugdíjazta és egyszerűen nem hiszem el, olyan hihetetlen minőségi ugrást okozott a játékok futásában. Így visszagondolva igazi kínszenvedés volt eddig ehhez képest.
A kérdésem az lenne, hogy vmi speckó lejátszó kelletik, hogy videólejátszásnál a GPU számoljon a proci helyett, vagy ezt mondjuk egy BSplayer is megoldja. Azt láttam, hogy kicsit megemeli az órajeleket /mármint az idle állapothoz képest/ youtubenál. Akkor gondolom teszi a dolgát, csak mint friss hús a modern kártyák terén, gondoltam okosítást kérek.
Széplassan meg minden mást is cserélni kell a gépben, hogy méltó párjai legyenek az újoncnak
-
sün
tag
Én is tegnap este rendeltem még meg az e-boxból és pont Overlocker kollégától beszerzett 7900GS karit nyugdíjazza majd. Szép lassan mondjuk a teljes vasat cserélni kell már, de annyira megfogott a kari ára, hogy gondoltam akkor ezzel kezdem az újítást
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest