Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
Nem tudom miért aprózták el mert simán lehetett volna kereken 1 millió az ára.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
hirdeto
tag
válasz pusszycat #47 üzenetére
Igen, ez valóban menő, de pillanatnyilag több "kinyitható" androidos készülék van, mint keret nélküli kijelzős. Aztán majd alakul. Én azt gondolom, hogy aki flip-es "okostelefont" vesz ma annak nem feltétlenül az okos funkció a lényeg, inkább a kinyitható kivitel. Szerintem sokan, főleg régi mobilosok emlékeznek még az első ilyen készülékekre ( akkor még "okos" funkciókat nyomokban sem tartalmazott ) és arra, hogy mekkora dolog volt. Szinte mindenki olyannal nyomta - így egyszerűen. Én amikor a Goldent használtam kb ezt éltem újra, és valóban sokan meg is nézegették. De mint írtam ez csak az én tapasztalatom/véleményem. A lényeg, hogy lesz kereslek erre a készülékre is, és nyilván ha a technológia ott tart majd, akkor tömegesen a káva nélküli készülékek is elárasztják a piacot majd.
-
Ez a divat [link]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
hirdeto
tag
Biztos vagyok benne, hogy amelyik piacra készült, ott sikeres lesz. Itthon jó ha pár darab elkel belőle. Mondom ezt úgy, hogy Galaxy Golden-t használtam egy jó darabig. Nem kizárt, hogy valamilyen formában - ha nem is pont így - visszajönnek a divatba a kinyitható készülékek. Amúgy a Golden 2014-ben egy közel 200 ezres " prémium " modell volt, tudomásom szerint nem fogyott itthon belőle sok, nem úgy mint pl Kínában.
-
DiamondBack
senior tag
Inkább két Huawei PD mint ez
-
no more
veterán
Hű, hát... 8 kiló? Ez sem az egyszeri embernek készül...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
-Skylake-
addikt
Kibaszott korlatoltak vagytok.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Potrien
senior tag
Bármelyik mobiltelefon összecsukható, és kinyitható egyszer , a fent nevezett összegért.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Dwayne Hicks #3 üzenetére
-
Potrien
senior tag
Kár,hogy nem lett elég drága
-
kpal
nagyúr
anno a W200 milyen ütős volt az a kedvenc telefon ha samsungrol van szó.
-
veterán
Ez meg mi? Mit gondolt a Samsung amikor megcsinálta ezt a hivalkodó valamit.Lesz ennek vásárlója?
duree54
-
lolal
senior tag
Sokszor próbálkoztak már ezzel a kinyithatós dolog újra feltámasztásával , de mindig jött egy nekrofil aki hátulról támadta a halott ötletet . . .
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Kirrr
aktív tag
Extra hosszú Maybach-hoz meg a krokodilbőr cipőhöz jól fog passzolni. Minden évben kiad a Samsung egy iszonyat drága csúcskagylót és minden évben mindenki háborog, hogy ilyet úgy sem vesz senki. Pedig de. Amikor kijött az első ilyen telefonjuk az is 3000 dollár volt anno...
-
erer1000
őstag
inkább rendes QWERTY-t csinálna végre valaki, szerintem enyhén nagyobb igény lenne arra mint erre a kagylósra.
persze nem ilyen áron
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Kasya
nagyúr
Igazabol a legfontosabb kérdést nem tettetek fel:
B20 lesz benne? -
nyisziati
veterán
Majd akkor veszem meg, ha már gombokért kapni...
(bocs)
-
-
-
expander
senior tag
válasz Luck Dragon #20 üzenetére
nemtudom melyikunknek szomorubb a teny, hogy neked ez a legnagyobb problemad vele
-
A gombok kiosztása nagyon nem tetszik
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nagyúr
Ma is fellőtték az uncsi és drága rakétát?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nyisziati
veterán
...és többen még az Iphone7 árát sokallták (377 e Ft a csúcs).
-
gerii
addikt
Ha kettétörnénk, akkor egy jó kis compact telefon lehetne ezzel a kijelzővel.
-
xxman
senior tag
Nekem is ez volt az első gondolatom.
Ez az ár csak abban az esetben "elfogadható" (sok idézőjellel)I just wanna have some fun.
-
Az ár valós lehet, amennyiben aranyból van a külső.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
manokaki
addikt
na végre megvan az S7 Edge-m utóda !
Attila
Attila
-
xmaas
őstag
Ez mi a banat akar lenni 800 ert ,elgurult a gyogyszer ezeknel ?
-
mackoapo11
aktív tag
Tuti elírták az árat,80 ezer akar az lenni,többet nem is igen ér. Bár ha ez is kirobbanó formában lesz,akkor 90 ezret,de csak a vízforraló funkció miatt!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hetet kérek. minden napra egyet.
-
noro79
tag
Robbanással nyílik?
-
kengyel
nagyúr
Nem is lenne gond vele, de ennyit még megközelítőleg sem adnék érte.
kengyel
-
Kasya
nagyúr
Állítólag? Csak a Sammobile tippelt egy arat.
Amúgy erdekelne, hogy mennyit tudnak ebbol eladni Kinaban
-
WhiteWalker
nagyúr
Valahogy a Note 7 bevétel kiesést pótolni kell
-
Romvr
őstag
Ennyiért veszek két akármilyenmás csúcs telefont, egy zsanért, pár csavart és lesz kinyitható mobilom
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Juhaszatti
addikt
Nem hivatalos az ár. Gyanítom nem is lesz ennyi.
-
Dwayne Hicks
tag
...hmm...Porsche Design, vagy ez...? ...legyen mindkettő...
-
petrson
senior tag
Mennyi?! Ki a fszom veszi ezt meg ennyiért.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
joelke HU
senior tag
És még április elsje sincs... Röhejes
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest