- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
Ez igazából a te gondod, én gond nélkül netezek a 5s-en és az előző apple készülékeimen is minden fennakadás nélkül tettem ezt több órában naponta.A legtöbbször a honlapok mobilos nézete a gond nem pedig a készülék kijelzőjének a mérete.
Remélem elfogadható 4" készüléket mutat be mind2 gyártó had legyen itt is egy kis árverseny és hátha a többi gyártó is meglátja benne a potenciált.
Számomra érthetetlen miért nem gyártanak 4" készüléket iszonyú sokan használnák pedig többek közt én is. -
Egyetértek, nekem most egy xperia mini pro-m van és le akartam cserélni S4 minire. Apám S4 minjét viszont már nyomkodtam annyit és játszottam rajta annyit, hogy úgy érzem, hogy egy kicsit még lehetne nagyobb, tehát olyan 4.7-ig.
Egyelőre tehát én is kivárom a fejleményeket.
Az Iphone 5 volt a kezemben, nyomkodtam, tényleg igen kényelmes használni, na de azon pl. egy filmet megnézni vagy játszani már korántsem annyira élvezetes. Tehát én is azt mondom legyen kicsit nagyobb vékony kávával. -
Aron1988
tag
Tudtommal csak az Apple bírtokában van olyan tudás, hogy egy 4.0 colos telefonba is teljesértékű hardvert pakoljon. Vak is látja az összefüggést a telefonméret és a teljesítmény között Android fronton. Sajnos el kell fogadni, hogy csak 1 cég tudja megütni azt a nívót, ami egy tényleg kompakt, és jó készülék piacra dobásához kell. És higyjétek el, ha valaki rohan felpakolva a repülőtéren egy üzleti útra, az nem akar phabletekkel egyensúlyozni, miközben a menedzsmenttel egyeztet a meetingről.
Csapóatinak igaza van,nem szükséges a csúcshardver. Az apple azt is bebizonyította, hogy 1 GB untig elég mindenre. -
hemaka
nagyúr
Jaaa, az RR3 most a mérce? Még anno az első verzióval játszottam ipod touchon, de nem fogott meg már akkor sem. Akkor inkább veszek kormányt a géphez és nyomom ott, ha netes autós játékról van szó.
Bár én telefonon nagyon ritkán játszom, max. PvZ vagy valami hasonló nyugger játékkal tolom. -
janeszgol
félisten
Ja igen, ha az OS nem mindegy, akkor igen. De arra meg ott a Sony Z5c. Ha helyesen írta a gsmarena, 127 x 65 x 8.9 millis dimenziókkal rendelkezik. De a Z3c is hasonló paraméterekkel rendelkezik. Sok (összes?) 4.5 colos telefonnál is kisebb 4.6 colos létére.
A3: 130.1 x 65.5 x 6.9 mm (4.5 inch)
A3 (2016): 134.5 x 65.2 x 7.3 mm (4.7 inch)
S5 mini: 131.1 x 64.8 x 9.1 mm (4.5 inch)Aztán van az a réteg, akinek még a Z5c is nagy a minden napokban. Meg a 4.6-os kijelző is.
-
törölt tag
-
janeszgol
félisten
DE pont ez lenne a lényege. Látszik, hogy a Samsung nem érti a piacot. Minek vegye meg az ember az s7 minit 4.6 collal, amikor ott az iPhone 4.7-en.
Ha minden igaz, az Apple 4-4.2 colos telefont fog kiadni. Ez lenne a lényege.Nem multimédiás egy ekkora telefon? Ha kicsi a képernyő mérete, nem kell bele bika hardver?
Demagógia.iNfAntRy: Várd meg, hogy alakítja az Apple a piacot idén. Hátha szerencséd lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest