- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
iNfAntRy #103 üzenetére
+1
Aztán ahogy az ember idősödik, megnyugszik, kocsival jár, jobb állása lesz (irodai) stb, jöhet a nagyobb kijelzős is akár, de jön a helyébe olyan fiatalok egy csoportja, akiknek szintén a kisebb kijelző a kényelmes. Na és ezen csoport igénye nincs kiszolgálva. Végül is csak erre akartam kilyukadni.
Ezért várom, hogy mit fog most bemutatni az Apple és annak milyen hatása lesz a mobil piacra.
-
janeszgol
félisten
válasz
iNfAntRy #101 üzenetére
Ha az út viszony nem indokolja, nem állok meg miatta.
Amúgy tökre felesleges egymást győzködnünk.
Ő a nagy képernyősöket komálja, én a kisebbeket. Jók a nagyok is, csak otthonra.Vagy amikor a nyakadba veszed a gyereked és éppen nézel a környéken valami cukrászdát, bármi mást a neten, kell mindkét kéz a nagy képernyőhöz. Viszont illene fogni a gyereket is. Ez is megtörtént eset. De még a tököm tudja milyen helyzethez lesz nekem (figyelem, nekem) zavaró a telefon mérete.
De lehet egyszer megváltozik majd a véleményem, ezt nem vitatom.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
tha_answer #47 üzenetére
A Samsung Galaxy Alpha az volt. 132 mm magas volt, 4.7 col, Snapdragon 801. Ez 2014 közepén. Ez felsőkategória volt. (Csúcs akkor az s805 volt, pl Note 4.)
Viszont ha jól olvasgattam a fórumokat, sok volt rá a panasz mind hardveresen, mind szoftveresen. De az irány kitűnő volt.
A Z3c méltó ellenfele volt. (Bár kicsit nagyobb volt annál.) -
janeszgol
félisten
Ja igen, ha az OS nem mindegy, akkor igen. De arra meg ott a Sony Z5c. Ha helyesen írta a gsmarena, 127 x 65 x 8.9 millis dimenziókkal rendelkezik. De a Z3c is hasonló paraméterekkel rendelkezik. Sok (összes?) 4.5 colos telefonnál is kisebb 4.6 colos létére.
A3: 130.1 x 65.5 x 6.9 mm (4.5 inch)
A3 (2016): 134.5 x 65.2 x 7.3 mm (4.7 inch)
S5 mini: 131.1 x 64.8 x 9.1 mm (4.5 inch)Aztán van az a réteg, akinek még a Z5c is nagy a minden napokban. Meg a 4.6-os kijelző is.
-
janeszgol
félisten
válasz
Matada2.3 #12 üzenetére
Mondjuk az is igaz - és most magamat is megcáfolom picit, hogy minél erősebb egy SoC, annál több helyet igényel. Igaz az S820 esetében is történt csíkszélesség váltás, talán már a melegedés miatt nem kell akkora hely neki.
meglátjuk, én kíváncsi vagyok.
De aki egy kézzel biztosan akarja kezelni a telefont, 4-4.3 col a legkényelmesebb. természetesen az 5 colos L640-et is tudtam egy kézzel kezelni, de ha valaki nekem jött volna az utcán, simán kiesett volna a kezemből. Tehát hiába érem át, ha nem stabil a fogása. -
janeszgol
félisten
DE pont ez lenne a lényege. Látszik, hogy a Samsung nem érti a piacot. Minek vegye meg az ember az s7 minit 4.6 collal, amikor ott az iPhone 4.7-en.
Ha minden igaz, az Apple 4-4.2 colos telefont fog kiadni. Ez lenne a lényege.Nem multimédiás egy ekkora telefon? Ha kicsi a képernyő mérete, nem kell bele bika hardver?
Demagógia.iNfAntRy: Várd meg, hogy alakítja az Apple a piacot idén. Hátha szerencséd lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest