Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• J.J. András

őstag

válasz stewe780 #34 üzenetére

megvan, kerestem NET-en is rá...
    nagyon egyszerű szerintem....

Anno, 5÷6 éve vagy még régebben,amikor elindult az okostelefonok piacának bővülése, a Microsoft a háttérben megbízta a Google-t, hogy csináljon egy "ingyenesnek" meghírdetett rendszert, amiben rengeteg MS által birtokolt, de annyira hétköznapinak és magátólértetődőnek tűnik szabadalom van bújtatva, hogy azért majd a széleskörű elterjedése után az azt forgalmazóktól az MS licenszdíjakat tudjon beszedni... a szoftwerfejlesztésért vagy az utána jövő pénzekből pedig nagyon szépen csurog a Google-nak.... nézd meg , akkoriban a Windows és Microsoft nem volt egy nagyon eladható dolof, míg a Google szárnyalt, nagyon nagy a reklámpotenciája.... és Bill Gates és szakmai tanácsadói vannak ilyen dörzsöltek...

erre nagyon nagy a sansz, mint a 3÷4 éve a kormány által megtámogatott Frank, Euró és Jen alapú hiteleknél.... érted, vegyél hitelt fel, majd tudatosan az égbe tolják utána a más vallásúak a hitelkamatokat és devizadeficitet.... (ebből egy zavar, és perelném a Hitelszövetség helyében őket : A MAGYAR KORMÁNY, aki pont a hitelfelvevők - azaz a nép - érdekeit kellene hogy képviselje, adott a BANKOK-nak egy kibaszott nagy mentőcsomagot...,amiből azok szépen kihelyeztek egy csomó hitelt.... NOS: Hol van az a pénz ? Ingyen kapták ? Akkor én miért nem kapom a hitelt ingyen ? A kormány mikor veszi vissza kamatostól a köcsög bankoktól a "mentőcsomagot" ? A mentőcsomag IMF hitelből van, azt miért a magyar ember fizesse vissza ? Cogito ergo sum: Ti és én és mindenki megfinanszírozta a bankoknak, hogy ők ingyen és bérmentve félelmetes profitra tegyenek szert és mindemellett nyomorba döntse ezen országot...!
    Az a mentőöv, azon célt szolgálta volna, hogy a gazdaság motorját felpörgesse, tehát vállalkozásoknak kellett volna kiadni és minimál kamat mellett....

Új hozzászólás Aktív témák