- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz
Barthezz2 #35 üzenetére
Majd megteszem én.
Ez van a hírben:
Az oldal szerint ugyanúgy nem jelent megoldást a 30 napos pénz-visszafizetési garancia sem, hiszen a vásárlók nem a pénzüket akarják vissza, hanem a telefont szeretnék használni, méghozzá annak minden szolgáltatásával együtt.
Ezt pedig én postoltam 2 napja: [link]
Aztán persze kaptam is, hogy hát nem úgy van az...
-
<NewL>
addikt
...
-
Láttam, pont a Te hsz-ed jutott róla eszembe, azért is tettem be. Csak linkelni nem volt időm, mert a cikket is csak sietve olvastam el..
Amúgy ez is elhangzott már, de sosem árt ismételni, ingyen tok ide vagy oda, én mostani telómat is tok nélkül használom, és az iPhone 4-et sem szeretném azzal(már ha akarnék venni), szóval sehogy sem megoldás.. -
HardSanyeee
őstag
Lehet
Bár lehet, hogy az iPhone nevet kellett volna elhagyni és az lett volna a telefon neve hogy "4".
Vagy iFour és az majdnem úgy hangzik mint az iPhone.
@No-kia: A skandináv országokban tuti balszerencsés telekommunikáció terén, máshol nem tudom.
Amúgy nem vagyok babonás, csak úgy megjegyeztem ezt.
-
No-kia
addikt
válasz
HardSanyeee #31 üzenetére
én nem úyg tudom h a mobilkommunikávióban, csak egy néphiedelem miatt
-
kaller1
veterán
válasz
HardSanyeee #31 üzenetére
Gondolod, hogy a négyes nélkül megmenekültek volna ettől a blamától?
-
HardSanyeee
őstag
Lehet, hogy nem véletlenül számít babonás számnak a 4-es a mobilkommunikációban
-
Az Apple egy inkorrekt társaság tessék csak elverni rajtuk a port,talán akkor lejjebb adják az nagyképüket
-
Dotcom
aktív tag
most kicsit nekem is sok lett, de mindig érdekel a másik oldal lelkivilága is, a hozzászólásokból lehet a legjobban megfigyelni a mögöttes gondolatokat, bár azt vettem észre, hogy míg régebben nem nagyon, mostanában rendesen osztják ott is az elvetemültebbeket, élén a bloggazdával, még az almások is néha, azért valami mintha változna...
-
a motorolán nem találtak fogást...
-
Dotcom
aktív tag
dehogy szakosodtam, ami jó azt elismerem, nem is az alma érdekel, hanem az alma az agyban, tehát az egész pszichológiája, hogy mire képes egyes embereknél.
ugye sokáig sokan állították, hogy nem is létezik a probléma, aztán jött, hogy csak amcsiban létezik. elég csak beleolvasni a "szagirodalomba" (beszmac idézőjeles "antenna hiba" cikkek és azok hozzászólásai, meg a főalmafej handras.hu) messziről bűzlik a terelésektől, a másikra mutogatásoktól.
szóval, az almával addig semmi bajom, amíg bele nem eszi magát az agyba, és kitúr onnan mindent.
-
Thome
veterán
Nem, rosszul tudod, 100%-a rossz, csak az almások mind begyöpösödött hülyék, akiknek ez így is jó, sőt! (neked is, meg nekem is jó, mert köztudott, hogy mindketten egy elborult elméjű alma istenítő barmok vagyunk...ezért nincs egyikőnknek sem almafonja...
)
Szerk: Ühüm, pont Ulkesh...
-
Thome
veterán
De legalább a KP500-am nem dobja el a térerőt... Tehát nem tűnnek el a pálcikák...
Egyébként szó nélkül vennék -ha lenne pénzem- iPhone 4g-t, mivel a térerő dobálása csak az ATNT-nél, Amerikában van, Magyarországon nincs ez a fícsör.
-
bok92
addikt
"Kim Yoon-jeong, a dél-koreai KT távközlési szolgáltató szóvivője ezt követően hivatalosan is megerősítette, hogy az iPhone 4 piaci bevezetése legalább két hónapot csúszni fog a Dél-Koreában, ugyanis az újszerű antenna elrendezés tesztelése sokkal több időt vesz igénybe, mint arra eredetileg számítottak."
Hát ezek után ez sem véletlenül történt meg, miután az Apple jó bemártott mindenkit ebbe(pl:Samsung)
Viszont én azon csodálkoztam, hogy az Apple a Samsungot is belekeverte ebbe az antenna dologba,(nem mintha az szép ,hogy más gyártókat is bele rángatott ebbe)de én úgy tudom ,hogy a Samsung elég fontos beszállítója (volt?) az Applenek, és azért ez elég szemét húzás volt tőlük szerintem -
-
van egy olyan érzésem, hogy szeptember 30-án fogják bejelenteni az áttervezett új 4-est, amiben kijavítják a hibát.
Ennyi idő kell is az FCC-n az új engedélyezésnek.
Előre boritkélom azokat a cikkeket, hogy és a hibás iPhone-ok tulajaival mit fog kezdeni az Apple, illetve a: ha ráfizet X dollárt, kicseréljük egy újra választ.
-
Senki nem hülye, hogy olyan termékért adjon 100+kFt-ot, ami az alapfunckióját nem látja el. OK, jön a válasz, hogy sokan nem panaszkodtak a vétel minőségére - köszönöm szépen, nem szeretnék pont egy hibás példányt kifogni. És időm sincs azzal vacakolni, hogy a hibásat visszavigyem, ugye órabért nem fizet a hiperszuper Apple ügyfélszolgálat a kimaradt munkaidőért/elb@szott szabadidőért.
Amúgy komolyan ideje lenne a vásárlókat felhomályosítani: az Apple nem az atyaúristen, aki tökéletes termékeket teremt, ugyanolyan cég ők, mint a sony, HTC, Samsung, LG: gyártanak, terveznek, eladnak, és mindeközben követnek el hibákat. Ergo csak azért megvenni valamit, mert almás logó van rajta, botorság.
#11: ok, pihentem
-
joey04
titán
válasz
rudymester #7 üzenetére
Befolyásolja az eladásokat ez az antenna mizéria?
hááát -
D@niel
addikt
válasz
rudymester #7 üzenetére
Befolyásolja az eladásokat ez az antenna mizéria?
Negatív. Semmi változás nem lesz, iPhone 5-öt megint csak rekord számban fognak venni. Mondjuk...1 nap alatt 2millióan.
-
rudymester
senior tag
Steve Jobs most magára haragította az egész mobiltelefon ipart. Érdekes ezt követni és kíváncsi vagyok, mikor kerül majd pont a dolog végére. Befolyásolja az eladásokat ez az antenna mizéria?
-
plus44
veterán
"Az oldal szerint ugyanúgy nem jelent megoldást a 30 napos pénz-visszafizetési garancia sem, hiszen a vásárlók nem a pénzüket akarják vissza, hanem a telefont szeretnék használni, méghozzá annak minden szolgáltatásával együtt."
Pontosan. Mikor kész az új, normálisan működő, szigetelt modell, akkor mindenki visszaviheti és kaphatna helyette egyet, az "újból". Na ez lenne a megoldás, nem az a rusnya, gusztustalan színű tok...
-
"Az oldal szerint ugyanúgy nem jelent megoldást a 30 napos pénz-visszafizetési garancia sem, hiszen a vásárlók nem a pénzüket akarják vissza, hanem a telefont szeretnék használni, méghozzá annak minden szolgáltatásával együtt."
A megoldás azt jelenti, hogy nem vásárol az ember olyan terméket, ami befuccsol a teszteken, ennyi. Ha meg valaki annyira fan, hogy ezek ellenére megveszi, akkor sok szerencsét kíváok a szép, új levélnehezékéhez
.
Minden gyártó követ el bakikat (pl HTC legend-et se vennék az aluház mögé bújtatott wifiantennájával - míg desire-t, HD2-t annál inkább, ill amoledes omniát se, helyette Galaxy S-t samoleddel) - az ember nézzen körül vásárlás előtt, és ne vegye meg bambán, amit rásóznak.
Ja, eladó a 3éves HTC kaiserem megfelelő baleknek 1000$-ért
-
D@niel
addikt
Motorolára mutogatni antenna helyzetben olyan, mint Schumacher-t fikázni, hogy ő sem tudja bevenni a kanyart, Armstrong-ra hogy lassan teker, amerikára hogy nem ért a hamburgerekhez, franciákra, hogy nem tudnak jó parfümöt csinálni... stb. Tényleg ciki az apple most.
Valaki mondja már meg hogy kell érteni ezeket a felszólalásokat. Rendeztek a gyártók egy konferenciát, vagy írtak egy nyitott levelet, interjút adtak a cooltv-nek?
-
joey04
titán
külön kellett volna 2 hír a samsung és a htc válaszairól, és akkor 4 topicban mehetne a flame, plusz a moto is beszólt ugye, +1 topic. és akkor ezeket még lehozza az it cafe is, húú mennyi pörgős topik lehetne...
-
A pénteki sajtóeseményt követően az iPhone 4 vételi hibáit korábban élesen bíráló Consumer Reports szóvivője azt nyilatkozta, hogy az ingyenes tok, illetve azok árának visszatérítése nem nyújt kompenzációt azok számára, akik más gyártótól származó tokokat vásároltak, illetve az ingyenes opció amúgy is csak szeptember 30-ig él.
Ott a pont
-
Inarus
addikt
Megindult az osztás. Elég hülye lépés volt ez a másra mutogatósdi...
Az lett volna szép, ha még a Motorolára is mutogattak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest