- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Azért erről engem nehéz lesz meggyőzni.
Amíg ilyen notim van mint most tized áron egy mac-hez képest nem érdekelnek mit adnak almás vonalon. Tabletünk az van, de a lányom használja csak már. Nem mondom hogy nem jó a tabletjük, de nálam a pc visz mindent ha elérhető épp. Pedig kb 1-1,5 évig amíg nem ült rá a lányom addig én is aktívan használtam. De leginkább játékra. Értelmes droidos tabletet nem láttam még egyet se. -
7Heads Drago
veterán
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Ha az árakhoz képest nézem a problémák arányát katasztrófa egy Samu. Akkor inkább Apple. Viszont ott meg hátra kötik az egyik kezemet. De lehet hogy megpróbálom. Nincs kizárva hogy túlélem ezt is.
De nézhetünk más gyártót is. Nekem nem jön be az androidos mezőny jelenleg. Nincs sok minden egy iPhone dobozában, de ami benne van az legalább jó. Droidos vonalon sajnos sok a probléma mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tavalyihoz képest gyakorlatilag nem változott az okostelefonos piacunk mérete, viszont az eloszlásban vannak eltérések.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest