Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
Meglehet valahogy nézni, hogy az Others-be mik tartoznak bele és azok hogy alakulnak?
-
válasz
IQfályter #15 üzenetére
Új Apple készülékek érkeztek, ilyenkor mindig növekszik az eladás. Főleg, hogy az USA piacon azt eléggé viszik, és ott a Xiaomit pl. nem. Ezért van hogy EU-ban más, régiónként eltér.
Fókuszálj ki, nézd meg mondjuk az elmúlt 3 evet, hogy mennyire változó a piac alakulása a különböző hónapokban.
@Schuler888: Neked is a fentit javaslom, ez nem a kárörvendésről szól. Azért nah, szerintem tudod Te is a piaci helyzeteket elemezni
-
válasz
Schuler888 #12 üzenetére
Mindent értek
.
-
válasz
Schuler888 #10 üzenetére
Azt mindenki tudta, hogy nem fogja átvenni a "sajjomi" a vezetést.., az hogy egy adott időszakban esetleg vezették az eladási listát , túl sokat nem jelent.
Meg ezek számok, lehet neki nagy jelentőséget tulajdonítani, a céges prezentációkban, marketingekben remekül mutat.
Meg itt Mobilarenán is...
-
Schuler888
senior tag
Ejj ejj hat megsem vette at a sajjomi vezetest?🤔😂
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Azért erről engem nehéz lesz meggyőzni.
Amíg ilyen notim van mint most tized áron egy mac-hez képest nem érdekelnek mit adnak almás vonalon. Tabletünk az van, de a lányom használja csak már. Nem mondom hogy nem jó a tabletjük, de nálam a pc visz mindent ha elérhető épp. Pedig kb 1-1,5 évig amíg nem ült rá a lányom addig én is aktívan használtam. De leginkább játékra. Értelmes droidos tabletet nem láttam még egyet se. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
7Heads Drago #6 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni. Tizenpár év droidozás után váltottam iPhone-ra. És egyáltalán nem bántam meg.
Azóta egy egész Apple flottám van. Ez a legnagyobb hátránya a váltásnak: mindenből IS venni akarsz majd, olyan jók a cuccaik. Elköltesz egy valag pénzt a cuccokra, de nézd a jó oldalát: kevés ilyen jó értékálló műszaki cuccra tudod elverni a pénzt.(***sajàt vélemény***)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
7Heads Drago #4 üzenetére
Minek foglalkozzanak vele, ha úgy is megveszi sok ember az újat? :)
Igazából felesleges a 2 év támogatás mert pl a Redmi vonalon elvileg 3-4 kiadás is megvan.
Aztán az megint más kérdés hogy ez hosszabb távon, mennyire lesz majd jó.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Ha az árakhoz képest nézem a problémák arányát katasztrófa egy Samu. Akkor inkább Apple. Viszont ott meg hátra kötik az egyik kezemet. De lehet hogy megpróbálom. Nincs kizárva hogy túlélem ezt is.
De nézhetünk más gyártót is. Nekem nem jön be az androidos mezőny jelenleg. Nincs sok minden egy iPhone dobozában, de ami benne van az legalább jó. Droidos vonalon sajnos sok a probléma mostanság. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
7Heads Drago #2 üzenetére
Ezt Te se gondoltad komolyan remélem…
A csúcskategória mindig is drága volt, és általában a S-széria aktuálisa és az iPhone között nem volt olyan nagy árbeli különbség.
Az Apple most kezdett árat csökkenteni, a Samsungnál várhatod, hogy kapj S22 330ezerért idén… -
7Heads Drago
veterán
joey04: Pedig hardveresen már felnőttek. Illene már szoftverre is rágyúrniuk.
-
joey04
titán
Xiaomi rég első lehetne, ha nem piszkoskodna az értékesítésben, és picit bugtalanítanák a miuit.
-
Reméljük árversennyel is jár ez a kezdődő kiegyenlítettség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tavalyihoz képest gyakorlatilag nem változott az okostelefonos piacunk mérete, viszont az eloszlásban vannak eltérések.
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest