- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Úgy, hogy nem az Aréna/PH szűk fórumozói rétegének csináltak egy terméket, hanem a tömegeknek, akik annak rendje és módja szerint rá is repültek a kellemes grafikára és egyszerű jétékmenetre, ami egyenes úton hozta maga után a mindenféle mérgesmadaras kiegészítőket, amikért többnyire licenszdíjat fizetnek a Rovionak, és máris tele a pénzeszsák. Szinte biztos vagyok benne, hogy egy, a számunkra ezerszer érdekesebb ötletre alapuló játékkal nem lehetne az AB szintjét hozó letöltésszámot produkálni, mert azt a tömeg nem fogadná be, túl komplex lenne neki stb.
Magam úgy voltam a madrassal, hogy letöltöttem (PC-re) a Space demóját, és amikor végeztem vele, úgy 10 másodpercig volt olyan érzésem, hogy megveszem a full verziót, de aztán elmúlt.
-
rudi
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #8 üzenetére
Még csak pár éve vannak igazán nagy divatban az okostelefonok és azokon "létezés", de már ki is alkult hozzájuk egy tünetcsoport és egy betegség, amit valamiféle mobiltelefonkórnak hívnak. Jellemzően a hüvelykujj izületek és nyakcsigolyák deformálódásáról, látászavarokról van szó, amik a tényleg bizonyítottan kényelmetlen kézi készülék használatból (lefelé billentett fej, kis érintőképernyő) erednek. Mert bizony vannak olyan fejlődésben lévő tinédzserek (és idősebbek is), akik képesek órákig nyomulni a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest