- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Már lejárt a módosítás ideje.
Én is örülnék, ha összeülnének a nagyobb tervezők és lenne egy olyan architektúra ami a jelenlegi és közeljövőbeli technikákkal a lehető legtöbb teljesítményt hozná ki amit csak el lehet érni és ehhez csatlakozna jó pár nagy szoftveres mogul is, de egyelőre ez van. Én szurkolok azért hogy szorongassa meg, pusztán technikailag, ne jogi és kereskedelmi trükkökkel a többieket az intel, hátha sikerül a lehetetlen...
De szurkolok az AMD-nek is, hátha bejön a HSA -
E.Kaufmann
veterán
Az ARM alapjai se fiatalok, ok, hogy az x86 tákolmány, de az ARM nem (lesz) szintén az? Vagy már kezdetektől fogva fel volt készítve a processzorok párhuzamosításra, tranzakciókezelésre és nem tudom még most hirtelen mik a többi trendek? Ok, ha jól rémlik az ARM magasabb fejlettségről indult, amihez az intel 286-386 környékén ért el. A másik, hogy a kompatibilitást meg lehet oldani mindenféle trükkel hardveres emulációval, miközben belül még lehet egy hatékony fejlett felépítésű processzor, legfeljebb az ősi programok nem futnak olyan hatékonyan, de legalább futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest