Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
hroberto #314 üzenetére
Szerintem senki nem nyalta be, hogy ennek a környezetvédelem lenne az oka, itt egyértelmű a fillérb*szas.
Az viszont vitathatlan, hogy hosszú távon pozitív környezeti hatása lesz, hogy nem adnak töltőt meg fülest (Nem csak az extra műanyag, de a csomagolás és logisztikai szempontok miatt. Pont fele akkora csomagolásban elférnek a készülékek.), mert az itt állítottakkal ellentétben nem fog mindenki rohanni, hogy vegyen egyet, mert nagy eséllyel van már használatban lévő töltője vagy fülese. De ha nincs is, akkor mostmár lesz, és nem kell továbbpasszolni, kidobni, vagy halmozni.
Én már a legutóbbi két készülékemnél sem bontottam ki ezeket.
Az Apple meg hülye lett volna nem meglovagolni a környezetvédelem dumát. -
nozs23
addikt
Hagyjuk. Ugyanúgy trollkodtak ezek a gyártók a Jack elhagyásánál és az 1000 dolláros iPhone bevezetésekor. És most mi van most? 1000 dolláros Mi 10 Pro, Jack csatlakozó nélkül.
Lehet, hogy sok iPhone felhasználóval meg lehet etetni mindent, de ez a fajta marketing is csak arra épít, hogy megerősítse a fröcsögő droidosokban, hogy milyen jó döntést hoztak és utálják csak tovább az Apple-t. De azért 1-2 éven belül úgyis lemajmolják minden húzásukat. -
nozs23
addikt
Az hogy ez plusz profitot jelent nem fontos, nem a pénz miatt csinálják, csak egy plusz hozadéka a környezet megóvásának
Azert ugye nem vagyunk olyan naivak, hogy azt vartuk, hogy ezt igy talaljak?Nem teszik bele a töltőt és a fülest a telefon dobozába. Környezetet kímélve,inkább külön külön becsomagolják, és kiszállítják a boltokba, több doboz, több kamion, nagyobb hely a raktárakban.
A telefonok doboza, kb fele annyi helyet foglal, igy a logisztikan is brutal sokat sporolnak.
Szerintem az meg mindig nem helyes megkozelites, hogy most minden vasarlo vesz majd kulon fulest meg toltot. En mar evek ota ki sem bontom ezeket, de a kornyezetemben is van otthon mindenkinel tobb. Nyilvan az ok a sporolas volt, de az hogy igy ezzel kevesebb szemetet hordanak a vilagra meg teny. -
nozs23
addikt
válasz
aprokaroka87 #99 üzenetére
Szerintem meg nem. A kelendo markak csucs teloi kozott biztos nem. S20, P30, Mi10, OP8... Stb. A zero koruli marketshare-es brandektol tekintsunk el.
-
nozs23
addikt
válasz
aprokaroka87 #96 üzenetére
Gyakorlatilag mar mindenki meglepte. Vagy visszahoztak vagy nem. A lenyeg, hogy lehet itt fikazni, de ugy is menni fognak majd az Apple utan, ahogy mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest