Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
hroberto
üzenetére
Szerintem senki nem nyalta be, hogy ennek a környezetvédelem lenne az oka, itt egyértelmű a fillérb*szas.
Az viszont vitathatlan, hogy hosszú távon pozitív környezeti hatása lesz, hogy nem adnak töltőt meg fülest (Nem csak az extra műanyag, de a csomagolás és logisztikai szempontok miatt. Pont fele akkora csomagolásban elférnek a készülékek.), mert az itt állítottakkal ellentétben nem fog mindenki rohanni, hogy vegyen egyet, mert nagy eséllyel van már használatban lévő töltője vagy fülese. De ha nincs is, akkor mostmár lesz, és nem kell továbbpasszolni, kidobni, vagy halmozni.
Én már a legutóbbi két készülékemnél sem bontottam ki ezeket.
Az Apple meg hülye lett volna nem meglovagolni a környezetvédelem dumát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest