- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#65577472 törölt tag Amíg válaszoltál, én szerkesztettem, ne gyárts konteókat. De nem is ez a lényeg. Nem értek a telefonokhoz, de fél milla égeti a zsebem, hogy új készüléket vásároljak. Nem olvasok utána, vagy nem kérem ki hozzáértők véleményét azzal kapcsolatban, hogy ennyi pénzért mi felelne meg leginkább az igényeimnek. Hülye vagyok? Talán. Konzumidióta? Igen. 
- 

Akár olyan opció is lehetséges, hogy majd a Mikulás hoz neki gyorstöltőt kábellel  (#278) Giovan! Igazad van, nem bonyolult. Főleg ha az Apple marketinggépezete kellően átmossa az ember agyát. Én azért ennyire nem esek hasra előttük, szeretek józan(abb)ul gondolkodni. Oké, ne adjanak töltőt. De legalább ne próbálják megideologizálni ekkora BS-sel! Akkor rakjanak szabvány Type-C lyukat a telefonra és kész. De neem. ők ragaszkodnak a nyomorult pár dolláros licencdíjukhoz is. Egyszerűen hülye aki nem látja, hogy itt csakis az extra 20 dollár pénzről van szó. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
 )