Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
Ha a kockafejetekből néha kinéznétek, az átlaguser tömegeket kevésbé érinti hogy nincs 4000000000 wattos gyorstöltő, mert megszokták éjjelre rakják fel vagy napközben wireless padon töltögetik. Akinek kell a gyorsabb kevesebben vannak, mint akiknek nem probléma az 5 vagy 18 wattos, akkor minek a szemetet termelni.
"ájfos" és "státusz szimbólum"
 kész 
Átlag 3 év az iPhone váltás egyébként, a 2015 őszén kiadott 6S sincs elfelejtve iOS 14 kapcsán, szóval annyira státusz szimbólum.
 Ugyanannyi idő alatt amíg én SE1-ről idén váltottam SE2-re, az ismerősöm a 3-4. Huawei, Samsungnál tart összességében többet költve.Gempas 70:
Nézz utána negyedévente mennyi Macet adnak el és mennyi iPhone-t, akkor rájössz miért.(#274) Syl:
"Ha megvan még az előző iphone-ja, kikotorja annak töltőjét. De hoppácska! Azon Type-A lyuk van, az új telóhoz meg Type-C tyúkbelet adtak."
Az előző iPhone kábelje és töltője működik az új iPhone-nal, nem kell menni sehova. Hoppácska! Ha pedig Samsungról vált, az ahhoz kapott meglévő C töltőhöz jó az új iPhone-hoz kapott Lightning-USB-C kábel. Hoppácska! 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
 - Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kész 
 Ugyanannyi idő alatt amíg én SE1-ről idén váltottam SE2-re, az ismerősöm a 3-4. Huawei, Samsungnál tart összességében többet költve.