- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Attol fugg a netes hozzaferes mit jelent, mert sok minden lehet. Pl. beszelhetunk virtual server provider-rol, vagy egy egyszeri otthoni felhasznalorol, aki ul a gepe elott es facebookozik. Pl. elobbinel egy fallout+masterkey elegge nagy problemat jelent. [link] A virusirto hiaba fut a hoston, azzal nem tud mit kezdeni, ha kiugrik es megszerzi a privilegizalt szintet a virtualis gepbol. Aztan ottvan a RamBleed es CVE-2019-9836.
(#68) Predatorr: Ez ellen csak az ved, ha sosem vagy neten.
Vagy kelloen buta gepet(processzort) kell hasznalni az erzekeny feladatokra, amiben nincsen hely rejtett es ismeretlen programu prociknak.
-
Reggie0
félisten
válasz
Predatorr #64 üzenetére
Mindegyiknel ez megy. AMD-nel is ott van a PSP. mar olyan komplexek a processzorok, hogy a legmagasabb privilegiumszinten egy kulon kis processzor menedzseli a hardvert. (es a bootstrap logika is kozeledik egy processzorhoz). Amugy a minix nem sajat oprendszeruk, az egy oktato oprendszer, ami idoben nagyjabol a linux szuletese kornyeken jott letre, Tanenbaum - Operacios rendszerek konyve e kore epul.
Nezd meg ezt a videot, eleg erdekes: [link](#66) Abu85: Abban se lehetunk biztosak, hogy ha le van tiltva, akkor tenyleg le van tiltva.
(#65) ricsi99: Persze, ha neked van ellemvelemenyed. Ha nekem, akkro mar hivo vagyok. Ennyi a vitakulturadrol. Ha nem tetszik, hogy ugy valaszolok neked, ahogy te nekem, akkor megprobalhatod normalisan is. Meg az is lehet, hogy te vagy 4-es villamos, ki tudja, itt meg egyikre sincs bizonyitek...
-
Reggie0
félisten
Az csak pelda volt, te szerencsetlen, hogy ertsd mi van, ha a processzorban van a hiba, nem tudom minek kell itt hivoznod. (Annyi logikai erzeked sincs, hogy akkor legalabb AMD-s bugot mondtam volna.) A melyebb retegekben levo hibakat, melyebben kell javitani. Amit pedig oprendszeres javitasnak lattal, az is mikrokod volt, amit az oprendszer toltott be a processzornak, utolag a bios helyett. Emiatt az oprendszeres betoltesig vedtelen a rendszer.
Az antivirus meg szart sem er meg egy rowhammer ellen sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest