- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Pontosan, vagy egy fél-egy éve vásárolt intel 2500k (ezzel egy core 2 duo lett leváltva) + talán nem is tudom hirtelen, gef560, vagy tényleg nem emlékszem, de nem az a 100ezer+os kategória vígan elvan a legújabb játékokkal is. És még 19"-os monitor sem kell, 24"-os van havernál
Az a Kepler mikor jön? Amúgy nem értem mit kellett vele viccelni, persze hogy leveri ezt az új amd csodát, max kétszer annyiba fog kerülni
Szerintem fordítva értelmeztétek, legalábbis én úgy olvastam, hogy majd jön a bull és lever mindenkit, na ez nem jött be, de fordítva simán bejöhet, jön a kepler és lever mindekit -
TGWH
őstag
válasz
Cybertrone #169 üzenetére
Az első hozzászólások között van egy rakat link, ott írják, olyan 550 dollár körül vannak ha jól emlékszem.
-
TGWH
őstag
Ahogy nézem a teszteket, amit az első hsz-ok között linkeltetek, hááát...
Ha úgy vesszük, a drágább 590-eshez képest - 200 ezer körül láttam- nem marad le sokkal, sőt, többször meg is előzi, inkább alacsonyabb felbontásokban ahogy észrevettem, de ez érthető is... de a hd6990 is 200 körül van, nem is hittem volna, hogy ennyire elszálltak az árak a felső kategóriában... 180 az új piros vga-ért kicsit sok lenne, de 140 körül már teljesen jó vétel, főleg a fogyasztását nézve, kérdés mennyi lesz ez az 500 dollár - vagy mennyi - magyarra fordítva.
Ami talán érdekes lehet, az az, hogy a szűrők nem fogták annyira vissza a teljesítményt, mint a két versenytársnál.Szerintem árban kell összehasonlítani a versenyzőket, függetlenül attól, milyen technológia. Persze ha az egyikhez drágább alaplap kell, azt is számításba kell venni.
A gtx590 a legdrágább, így a hd HD 6990 egyértelműen jobb, szerintem. De még ennél is jobb egy HD 6970, mert sokkal olcsóbb, mint a 6990 - fele annyiba kerül kb. - Lehet a határon van játszhatóság szempontjából, de aki az árakat nézi, neki ez még a legjobb kategória.Egyszóval elég vegyes a kép. Valahol egyértelműen agyonver mindenkit, még a drágább kártyákat is, pl. Batmen, van ahol meg szépen visszasüllyed az árszintjéhez megfelelő kategóriába. Van ahol meg még lejjebb...
Szerintem várjuk meg amíg megjelenik, és lesz hozzá normális driver, pár hét alatt általában realizálódni szoktak az árak a hazai piacon is, így max egy hónap alatt tízezreket is lehet spórolni.
Szerintem egyáltalán nem rossz kártya, csak meg kell nézni mivel akarsz vele játszani, mert lehet az előző sorozattal ugyan ott vagy, csak olcsóbban...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest