- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thor71
tag
Goboo-n november 9. Kapható!!! Ajándék mellé stb
-
kbyte1024
veterán
válasz
perszeferenc #10 üzenetére
Tudom csak a Poco M széria nem adott meg amoledet egyik verzahoz se.
-
-
atosan
veterán
Szerintem nem rossz.
Ahogy nézem eljutunk az alap 8 giga ramig? A Moto g51 is 8-al szerelt alsó közép kategória. Vagy közép?
-
-
5w40
csendes tag
Remelem olcsobb lesz, mint a Redmi.
-
kbyte1024
veterán
Na meg itt nem amoled lesz a kijelző.
-
kmarci25
veterán
Szerintem az árazás is eltérő lesz/lehet. A Poco még nem egy ismert név a Redmivel/Xiaomival ellentétben. Pár éve még a Xiaomi-n is sokan csak mosolyogtak, meg sziamiaúztak, most itt van a Poco, ami szintén nem túl szerencsés névválasztás, de attól a készülék maga még nem rossz. Brandépítés folyik egészen egyszerűen.
-
-
gzoll
aktív tag
Első!
Ahh, 2021-ig kellett várnom vele, hogy lehetőségem legyen erre... 😂😂😂😂
Ja? Mi? Most szóltak, hogy ez már nagyon kiment a divatból... P.csába 😂Szóval egyébként nekem fura hogy nagyjából ugyanazokat a készülékeket adják ki, csak más névvel, meg ilyen tényleg senkit nem érdeklő minimális eltéréssel, de létezik olyan ember aki majd azt mondja, hogy fúj nem a Redmi 11-et veszi meg, hanem a Poco mittoménmiezt mert ez jobb? Halál ugyanaz a kettő. Mi értelme ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged