A Redmi Note 11 hasonmása lehet a Poco M4 Pro

A fotók alapján szinte biztosak lehetünk abban, hogy egy nagyon friss Redmi alapjaira épülhet a Poco újdonsága.

Jövő hét kedden, azaz november 9-én mutatkozik be a Poco M4 Pro 5G, az időponthoz közeledve pedig egyre több információ derül ki róla, és minden abba az irányba mutat, hogy az októberben leleplezett Redmi Note 11 konkrét testvérmodellje lesz, a Xiaomi berkein belül átcímkézve. Minden bizonnyal ennek is 6,6 hüvelykes LCD kijelzője lesz, 90 Hz-es képfrissítéssel, fent középen kameralyukkal és 16 megapixeles szelfiakerával.

Hirdetés

A fotók egy vietnami oldalról származnakA fotók egy vietnami oldalról származnak A fotók egy vietnami oldalról származnak (forrás: ThePixel.vn) [+]

A külsőt tekintve leginkább a kamerasziget toldásaként látható méretes Poco felirat fog feltűnni, mint különbség, de a forma, az anyaghasználat és az általános felépítés, gombokkal, csatlakozókkal ugyanott lehet. A hátlapi kamera sem térhet el, 50 megapixeles főkamerával és 8 megapixeles ultraszéles látószögű egységgel számolhatunk, a maradék három lyuk a design-elemeké és a vakué lehet.


[+]

Hardveresen a Dimensity 810 5G renddszerchippel számolhatunk, a memóriaopciók között 8/256 GB lesz a csúcs. 5000 mAh kapacitású akkumulátorral, 33 wattos vezetékes töltéssel és Android 11-re épülő MIUI 12.5-tel érkezhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Előzmények

Hirdetés