- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
elmondta. egyszer, kétszer. de ez cirka a 100. hozzászólása ebben a témában, és 3 fajtára le lehet szűkíteni az összes tartalmát. ez így nem más, mint flame, és kicsit sarkítva, de hsz-vadászat.
szerintem az összes Inteles hír le van közölve, ami megjelent mostanság, nem Abu tehet róla, hogy az AMD ennyire nekifeküdt a Mantle-agymosásnak. ő csak leközli a cikkeket, némi vörös hátszéllel. ha már akkora advanced user akár Egon, akár bárki, akinek herótja van ettől, hogy erre rájön, bizonyára képes arra is, hogy az információt lefordítsa magának, és leszűrje belőle a lényeget.
-
Rypejakten
addikt
válasz
#31095296 #24 üzenetére
+1
Egon: értem én, hogy szinte kiakasztja a menőségi faktort a virtuális világban az akutális rendszer szegülni, de tényleg unalmas, hogy akárhány Mantle-lel kapcsolatos cikk megjelent manapság, nem volt olyan, ahol nem indítottál be egy jelentős flamewart.
ha nem érdekel, ignoráld az ilyen cikkeket, de uncsi a folytonos hangulatkeltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest