- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surci1
tag
Köszi az infót mindkettőtöknek. Csak kiváncsiságból kérdeztem, ráér majd megjön. Bár olyan jókat írtatok róla (főleg a blog), hogy jó lenne már nekem is kézbe venni. Mondjuk ezen a héten meghalni sincs időm. Talán jobb is lenne ha jövő héten kapnám meg.
-
Surci1
tag
Valamelyik topikban olvastam, hogy alin ha "saver shipping" vagy "standard shipping" szállítással rendelsz terméket, akkor belga vagy holland postával küldik, így nem lesz semmi plusz költség. Én tavaly júli 1. óta vagy 20x rendeltem így cuccot és egyszer se volt semmi plusz fizetni való.
-
Surci1
tag
válasz
Kolondrum #82 üzenetére
Nillkin tokot [link] találtam alin, ami márc.28tól akciós árban is lesz. Nem merem megrendelni, mert nem nagyon szeretem a hard case tokokat. Gumis anyagú tokokat viszon nem nagyon találtam. Mondjuk ebayról én már semmit nem rendelek tavaly júli 1. óta, mert a magyar posta rendszere nem igazán tudja kezelni az ebay küldte ioss-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest