- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Van a Samu rendszerében egy opció, hogy 85%-ig engedi a töltést, ezzel is tehermentesítve az akkut.
Aki akarja, bekapcsolja, aztán nem feszíti túl a cellákat.Egyébként ha az apró ciklusok is annyira számítanának, akkor én és még pár millió elektromos autós tette volna tönkre rohadtul gyorsan az autója akkuját, ugyanis a regeneratív fékezés is egyfajta töltés.
-
7Heads Drago
veterán
Mi köze van a telo töltésnek az alváshoz?
Ez valami alap törvény nálad? Én tudok nélküle aludni.
Az aszony viszont pont olyan mint te: csak akkor alszik jól ha be van dugva...... mármint a töltő.Szépen le is gallyazta a Honor 8-ast. Szóval látom mit csinál a teloval a kábelen lógás.
-
-
7Heads Drago
veterán
Zsír. Ez esetben meg te hidd el azt nekünk, hogy a napi 20 perc - fél órás töltés nekünk elég egész napra. Akkor minek lógjon egész éjszaka a vezetéken?
Nekem 2,5 évesen a P30 még 89%-osnak jelzi az akkut. Új korától kezdve gyorstöltővel használom.
Azt pedig egyetlen egy elektromos szaki se fogja neked aláírni hogy az akkunak jót tesz 2 hétig töltőn lógnia. -
7Heads Drago
veterán
És annak mi értelme hogy amíg alszok végig töltőn lógjon a telo? Sok cikk szerint a töltőn lógás többet rombol az akkuban, mint bármilyen gyorstöltő.
All: Érdekes hogy a legtöbb munkahelyen be van tiltva a mobil használat és mégse elég egész napra az akku. Minden munkahelyen/iskolában megy a harc a konnektorokért. De amúgy nyilván senki se függő és szellemileg teljesen rendben van. -
Segal
veterán
de mi a fenének lógjon egész éjjel kábelen a telefon, ha megoldható ez lényegesen kevesebb idő alatt is?
Most én is írhatnám a dex felvetésedre hogy neked egyértelmű a dex előnye nekem meg csak egy fölösleges dolog volt ami értékes tárhelyet vett el a telefonból...
Gondolom ha holnap egy szoftverfrissítéssel mégis tudná aktiválni a gyorsabb töltést a Samsung akkor nem indulnál 1 kanna benzinnel valamelyik épületük ellen hogy felgyújtod...
Ha egyszer használsz majd 1 olyan telefont ami tudja a gyorstöltést azonnal le fogsz szokni a powerbankokról meg egész éjszakás töltésekről és utána ha mégis valamilyen okból vissza kéne szoknod, na akkor már nem ezt írnád, de én be is fejezem a dolgot mert ha te ennyire szereted szopatni magadat akkor csináld
Kb mint ha azt írnád elég lenne valami 10 évvel ezelőtti kamera is a mai csúcstelefonba mert majd photoshoppal megszerkeszted utólag a képeidet. -
Segal
veterán
Leírtad a lényeget. NÁLAD. Én meg pl a dex-et nem hogy nem használtam, hanem ki sem próbáltam anno mert engem meg az nem érdekelt, ettől függetlenül nem írom hogy fölösleges vagy azt hogy baromság benne mert neked pl örömet szerzett hanem csak elfogadom hogy nem vagyunk egyformák ami neked/m fontos 1 telefonban az nem feltélen lesz nekem/d is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest