- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Még így is hülyeség. Mi van, ha valaki nem akar Blackberry telefont, de a szolgáltatás jól jönne neki és megvenné miatta a PlayBook-ot?
Szerintem itt arról lehet szó, mint írtam, hogy nem tudják megfelelően előkészíteni a QNX-et egy egyszerű, de megfelelően biztonságos online szinkronizálásra (biztonsági rések, kiskapuk, licence gondok, ki tudja..) és inkább megkerülik a problémát (mondjuk BB és BT kapcsolatáról nincsenek jó tapasztalataim, de házon belül nyilván meg tudják oldani).
Egyéb esetben idióta üzletpolitika lenne részükről, hogy csak az vegye meg, akinek már van BB telefonja, rendkívüli mértékben bekorlátoznák a lehetőségeiket, arról nem is beszélve, hogy nemrég még arról szóltak a hírek, hogy szélesebb körben szeretnék, hogy elterjedjen. A RIM nem az Apple, hogy értelmetlen korlátozásokat tegyen. -
Rickazoid
addikt
Szerintem meg ügyes megfogalmazás arra, hogy (egyelőre?) nem tudják kellőképp biztonságossá tenni a rendszert ezért megkerülik a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest