Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
Elvileg a későbbi modellekben már lesz 3G is, úgyhogy akár BES/BIS is lehetne melléjük...
-
Syl
nagyúr
válasz
Rickazoid #13 üzenetére
Nem. A RIM a világ egyik legbiztonságosabb telefonjait gyártó, valamint legtitkosabb kommunikációs szolgáltatását biztosító cég, akinek a készülékeit több országban kormányszinten használják. Pont ezen titkosított kommunikáció végett támadják egyre több országban a RIM-et, merthogy nem tudják lehallgatni.
-
-
Rickazoid
addikt
Még így is hülyeség. Mi van, ha valaki nem akar Blackberry telefont, de a szolgáltatás jól jönne neki és megvenné miatta a PlayBook-ot?
Szerintem itt arról lehet szó, mint írtam, hogy nem tudják megfelelően előkészíteni a QNX-et egy egyszerű, de megfelelően biztonságos online szinkronizálásra (biztonsági rések, kiskapuk, licence gondok, ki tudja..) és inkább megkerülik a problémát (mondjuk BB és BT kapcsolatáról nincsenek jó tapasztalataim, de házon belül nyilván meg tudják oldani).
Egyéb esetben idióta üzletpolitika lenne részükről, hogy csak az vegye meg, akinek már van BB telefonja, rendkívüli mértékben bekorlátoznák a lehetőségeiket, arról nem is beszélve, hogy nemrég még arról szóltak a hírek, hogy szélesebb körben szeretnék, hogy elterjedjen. A RIM nem az Apple, hogy értelmetlen korlátozásokat tegyen. -
erdoke
titán
A BT maradhat mindkettőn bekapcsolva, vagy induláskor automatikusan bekapcsoló álláson, a fogyasztása elhanyagolható a kijelzőhöz és egyéb rádiókhoz képest. A telefon állandóan be van kapcsolva, tehát egyetlen lépés marad: bekapcsolod a PlayBook-ot. Nem kell elővenni a telefont, nem kell sétálni a lakásban, hiszen automatikusan párosodnak az első beállítást követően. Tényleg veszettül körülményes...
Az már más kérdés, mennyire biztonságos a BIS-hez képest. -
V B A
aktív tag
Nekem is van BB telefonom, de nem vennék PlayBook-ot, azért, hogy állandóan párosítgassam BB-n/kábelen.
Szerintem ez nem járható út:
Ha a PlayBookon akarom megnézni az e-maileket:
1. Előveszem a BB-t.
2. Bekapcsolom a BB-n a BT-t.
3. Előveszem a PlayBook-ot.
4. Bekapcsolom rajta a BT-t.
(Mondjuk automatikusan összepárosulnak)
5, Megnyitom a levelező alkalmazást.
(Kikapcsolásnál persze ugyanez visszafele.)//képzeljük el ezt a zsonglőrködést mondjuk a tömegközlekedésen/vonaton/repülőtéren/autóban//
Ha van egy nem RIM-tabletem:
1. Bekapcsolom az eszközt
2. Megnyitom a levelező alkalmazástLehet, hogy egy kicsit várni kell míg lejönnek a levelek, meg nem olyan profi a szinkronizáció, de nem kell előbányásznom a zsebemből a telefont/átmenni a lakás másik végébe a telefonért stb.
-
Ricardo
titán
Jó stratégia ez a termékkapcsolás. Ha valaki olyan vesz Playbookot akinek nem BB-e van, az vehet mellé egyet.
-
plus44
veterán
Ja ezen műlik, veszek mellé majd egy új Curve-ot.
-
Misály
addikt
Vegulis a tablet, kelendo es konnyebben lophato mint egy telefon, valahol van benne racio, akinek van ceges tabletje annak van ceges bb-je is.
-
domi007
őstag
Hehe, Secure Bluetooth connection
Álom.. -
Syl
nagyúr
Jó is az ha valaki olyan mond véleményt a PlayBook-ról, akinek halvány lila fingja sincs a BB rendszerről
Én a BIS-ről már valószínűleg soha nem fogok visszatérni a hagyományos internetezős megoldásra -
-igu-
veterán
A sok tablet közül éppen a levelezés miatt hajlottam eleddig a PlayBook felé.
Csöcs van. -
Rickazoid
addikt
Szerintem meg ügyes megfogalmazás arra, hogy (egyelőre?) nem tudják kellőképp biztonságossá tenni a rendszert ezért megkerülik a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged