- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Több korábbi mobilom NFC-s volt, ki is próbáltam a Simple fizetést, de két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtam (akkor is inkább csak mutogattam ismerősöknek, hogy mit tud). Azóta meg már nem vagyok OTP-s, pénz töltögetni pedig külön nem fogok a Simple fiókra. Érdekességnek jó az NFC, de gyakorlati haszna minimális. Kisebb boltokban pedig csak néztek rám, hogy mit mutogatom a telómat fizetésnél
A HTC pedig jelenleg nagyon nem nagy márka. Az volt, kb 2010-2012 körül. Épp amiatt tartanak itt, mert magukat nagynak tartják, de közben már rég nem azok. De ezt ők nem veszik észre, attól tartok végük is lesz hamarosan sajnos. És mielőtt azt hinnéd, hogy HTC utáló vagyok, nagyon nem így van. Régebben kifejezetten HTC fan voltam, a Nexus 4 megjelenéséig az Android egyet jelentett nekem a HTC-vel. Volt még régi Hero-m, Desire-öm, nagyon szerettem annak idején, messze jobb volt a más márkáknál. Nagyon fáj, hogy ide jutottak.
-
doooo
veterán
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Na jó.. azért az A1 is értékelhető minőségben fényképez, az A2 valószínűleg még inkább.. a teleobjektív pedig egy hatalmas plusz pont a Xiaominak... demonstrálja, hogy nem kötelező megalkuvónak lenni a kamu másodlagos kamerákkal, ha lehet valóban használható másodlagosat is alkalmazni a középkategóriában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest