- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Starz561
tag
Én az equalizer fx nevű appot használom. Nekem így teljesen meg felel a hangminőség.
-
lewisfm
aktív tag
Szia,
ennek a Boost-nak a kikapcsolása megvolt, észrevettem én is, hogy van ilyen.
A torzítás sokat csökkent, de jelen maradt így is - mondjuk elfogadható mértékben, simán együtt lehet vele élni.Viszont a mély és magas hangok hiánya akkor is megmaradt, illetve mintha dinamikában is szegényes lenne a hangzás.
-
YAS-dude
őstag
válasz
AlrightSir #25 üzenetére
Van egy olyan, hogy beállítások->hang és rezgés->Audio Tuner-> és ott lehet ezt a csoda boostot kikapcsolni.
-
AlrightSir
tag
A Pocketnow csinált audio tesztet és ott kijött, hogy a 3T-nél szoftveresen buherálják a hangzást, lehet, hogy ezt hallod.
-
Matada2.3
veterán
Nem volt akkora siker, mégis sokan várják rá a frissebbnél frissebb rendszereket, mert egy ilyen gyártó csak képes 3-ra software szinten odafigyelni. Semmi nem gátolja őket, mégis sz*rnak bele.
Igaz ami igaz, ha valaki nagyon akar akkor már teszi is rá az LOS-t, de azért na.
-
Obyboy
addikt
Az OP2 közel sem volt akkora siker mint az OP3(T) lett, így bízom benne, hogy hosszabb gyártói támogatást fog kapni mint az OP2. De ha befejezik a fejlesztést és kiszállnak mögüle akkor is lesz rá pár évig official
CMLOS és megannyi customROM ugyan úgy mint most az OPO-ra. A LOS telepítési listáját magasan az OPO vezeti. -
djhalasz
tag
Amint kijon az új, szarni fognak erre is mint a 2re most.
-
AcCEsS
senior tag
Ha bevállalod a root-olást (nincs garanciavesztés!), akkor a Viper4Android csomagot telepítve az elképzelhető összes hangbeállítási/finomhangolási lehetőséghez hozzájutsz! De tényleg! Több száz opcióból és több száz fej- és fülhallgató típushoz igazodó hangzáskarakterisztikából válogathatsz...
-
ribizly
veterán
Ez igazán örvendetes.
Remélem a oneplus 3/3t támogatását viszik még tovább egy darabig. -
twollah1976
őstag
Nekem a frissítés után is ugrál a fókusz videózás közben.
-
lewisfm
aktív tag
Nagyon tetszik ez a telefon, egyik ismerősömnek van is és próbálgattam.
Aztán egy dolog nagyon elszomorított és emiatt le is tettem róla:
A fülhallgató kivezetésén több minőségi fülessel vizsgálva a hangminőség kissé hiányos:
- magas hangok mérsékelten vannak csak
- mély hangok egyáltalán nincsenek
- kissé torzít isSzóval innentől kezdve nekem ez kizáró ok, mivel az elsődleges felhasználásaim egyike a zenehallgatás.
Tényleg erre tud valaki megoldását - mármint az analóg jack kivezetésen jó minőségű legyen a hang.
-
slimshady
senior tag
Eléggé pörgeti a 1+ a frissítéseket. Ez mindenképpen pozitívum.
-
Taci
addikt
válasz
hyperspace #5 üzenetére
Ez üdvözölendő javítás lenne, lévén (számomra) nagyon idegesítő probléma.
-
Starz561
tag
válasz
AlrightSir #2 üzenetére
Videófelvételben nekem nagyjából megjavult a fókuszálási probélma. (7.0.1-ről 7.1.1-re frissítve.)
-
AlrightSir
tag
Kíváncsi vagyok, hogy a panoráma cikkcakkos összeillesztését vagy a videó ugrabugráló autofókuszát javították-e már, vagy még mindig ugyanúgy használhatatlanok.
-
aelod
veterán
Onep+ az új nexus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged