Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
headB
tag
Nem produkál semmi egetverőt ez a füles, de nem is az a célja.
A cég etalonnak számít (itthon főleg) és bár 30-40-50e Ft-os fejhallgatók is teljesítik ezt a szintet, a felkapott top- és divatdj-k meg fogják venni, mert az ára pár órás munkával megkereshető és éppen ezért nem adja a Pioneer olcsón!Aki jártas a klubok világában láthatja, hogy a CD-lejátszók is folyamatosan fejlődnek, de vajon hányan is használják ki a tudását? Több százezres kütyü csak azért, hogy megkeresse a déjé a cue-t és play... De mégis...hogy nézne ki 2012-ben egy CDJ-100 a menő helyeken?

-
orbano
félisten
válasz
bigmasterg
üzenetére
én sem teljesen értem mi alapján jönnek a hírek. audio oldalról leginkább érdektelen sz*rságokról jönnek a hírek, az is valami hozzánemértő ember tollából (tisztelet a kivételnek)
-
jan101
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
ez egy fizetett hírdetés a pio-tól, hogy a wannabe számtech-dj-k ilyet vegyenek

-
ThePlayer
tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
mivan???????????

schawo Nekem kopogott, nem tetszett a hangja pedig egy pio 800as tolta alá a hangot.
A hasonló felépitésü fülesek törnek csulkóba.Akárcsak a sony, vagy a stanton.Tudom mert volt ilyen is és olyan is.
Ha egy discoba füles erősitő kell akkor ott valami nagyon nem stimt!Akkor vagy a technikus a balf@sz vagy az aki rossz helyre rakta a hangfalakat és mind a pofájába ver a dj-nek.
Igy van!Egy-két júzernek gond van az értékrendjével!Lehet ugyan egy ilyennel is zenét hallgatni, filmet nézni csak nem erre fejlesztették ki.Bár aki mazohista tipus...
-
bigmasterg
addikt
Dízséé munkaeszköz. Arra elhiszem, hogy alkalmas, de annyi DJ olvasná a ph-t, hogy erről kell hírezni ?
A rendes, otthoni zenehallgatásra sokkal inkább alkalmas fejhallgatókról, pedig sosem jön hír. -
schawo
titán
válasz
ThePlayer
üzenetére
1. A HD25-II-nek nincs kopogós hangja.
2. Ha nincs füleserősítőd egy diszkóban, akkor úgy is kell.
3. Ha törik egy munkaeszköz, akkor az nem alkalmas munkaeszköz.
4. WOWozni
Szerinted a diszkó mellet a wow a funkciója a fejhallgatóknak, akkor ott gond lehet az értékítélettel. -
ThePlayer
tag
Meg kell hogy védjem "kali"-t! Valóban jó választás a pio és a numark.Attól függetlenül hogy sz@ré-hugyé adják még újonan is.HD-25! kopogós hangja van.1500-2000 watt kontrollnál szinte semmit nem hallasz ha nincs füles erősitő.Kétség kivül, lehet neki pakolni mert birja!A pioval csak egy baj van! Ha napi használod(DISCOZÁSRA DISCOBAN!) kikopnak a csuklók és törik.DE! ezek közül egyik se alkalmas WoWozni otthon! Illetve alkalmas csak nem ajánlott.
Ja? Tudom miről beszélek!20éve discozom
-
tudom - érdekes is lenne csak úgy, elektronika nélkül átalakítani a hangot usb -> jack viszonylatban -, és próbáltam már több fejhallgatóval is, jobbakkal is - mondjuk van néhány érdekesebb csatolás is, ahol direktben nem kivitelezhető, lásd például; hdj-2000 -, és bár forrása is válogatja, de nem az igazi... *.mp3 esetén még elmegy jobb hangkártyákkal, de minőségi forrás esetén már kiütközik némi különbség!
mindegy, nekem nem kell az usb csatolási lehetőség! -
nem gondoltam semmi ilyesmit!

nekem usb változat van, de mindegy is, mert csak usb kábellel van több, illetve simával kevesebb a normál verzióhoz képest, viszont nálam a sima kábel van csak használatban, egyrészt a keverő miatt, másrészt az előző notimmal nem tetszett a usb kábeles hangerő, bár az új lenovo notimmal már nincs ilyen probléma, de azzal is inkább jack csatival használom!
nekem a hdj-2000 mellett a technics rp-dj1210 jön még be minden szempontból, bár nem teljesen ellenfél...adise; nem, ne személyeskedj, és csak a magad nevében beszélj, leléphetsz!

-
schawo
titán
Természetesen nem az SP változatról beszélek, mert annak az ár/érték aránya kalap szar.
Ha azt gondoltad, hogy le fogom szólni a Numarkot, tévedsz, egész jó választás volt. Egyedül talán az usb hangkártya nem az igazi, a szóló változat ár/érték arányban kicsit jobban megállja a helyét.

-
foxxmotor
tag
El tudnám fogadni, de ez a kategória ezzel az árral egyértelműen nem a nagyközönségnek készült.
-
az elsőre nincs mit mondani, szerintem (is) okés a fejhallgató, aki nem tudja értékelni, az venni sem fog ilyet, de annak meg legyen elég indok az, amit már korábban is írtam; az aránylag magas árához képest is jelentős kereslet van rá a mai napig, pedig nem mai széria, de nem véletlenül élesztették újra feketében is!
attól, hogy valamitől van olcsóbb is, ami hozzávetőlegesen azonos tudással bír, még nem indok arra - mondjuk ez részint sajnálatos -, hogy az olcsóbbat vegye mindenki! otthonra persze igen, de bizonyos klubokba elvárt dolog egy szint, még akkor is, ha nem mindig okés ez a nézőpont...
továbbá egy bizonyos szinten ez presztízs kérdése is lehet, legalább is sokan annak tekintik! a hdj-2000 etalon lett, még akkor is, ha közel sem egyedüli a dobogón!schawo; hd 25-1 II vagy hd 25-sp II típusról lenne szó?
de mindegy is, egyik sem bejövős a kialakítása miatt, illetve nem eléggé terhelhető!
részemről az elvárások; kábel csak az egyik oldalon legyen, legyen kicsavarható/cserélhető, a hangszórók legyenek kiforgathatók, és legyen kifejezetten terhelhető!
nem fontolgatok cserét, mert találtam olyan dj fejhallgatót, ami - a zenei források és a használt eszközök függvényében - nagyon is megfelelő a számomra!
sőt, korábban egy kifejezetten olcsó típust használtam, és az árához képest ez is remény felett teljesített, a mai napig szoktam hallgatózni vele itthon; link
akinek van rá lehetősége, hallgassa meg, hogy miként szól!
pedig van normális forrásom is (bakelit), nem csak mp3 és társai!jön még át valaki? mert akkor írok még néhány szélsőséget...

-
schawo
titán
Nézd meg, a HD25-II rendszeresen ott van az ajánlott típusok között, mert az más célra is használható, mint Dj munkaeszköz.
Ha Dj füles mellett keversz, akkor ideje lenne megfontolni a cserét, és a végeredmény minősége radikálisan javulni fog. (Ha valóban keversz, nem csak egymás mellé helyezed a számokat)
-
Shufny
őstag
" minden más paramétere eddig is rendben volt "
" felesleges olyan hangképeket és grafikonokat nézegetni, amilyen szinten ennél nincs jelentősége! "
Ebből látszik, hogy nem tudod miről beszélsz, és így azt sem indokoltad meg, hogy mi értelme van ennek a fejesnek, ha van olyan DJ fejhallgató olcsóbban, ami jobban szigetel, kisebb és jobban is szól.
-
egyáltalán nem kötözködni akarok, csak unalmas, hogy a fejhallgatós témában is sokan úgy írnak a dj fejhallgatókról, hogy az az ördögtől való...
fogalmam sincs? szerinted... de legalább konkrétumot írj!?!?
elég sok típusú dj fejhallgatót kipróbáltam és használtam már, és bár én is jóval olcsóbb típust használok jelenleg, de attól még tudom, hogy milyen a témában bemutatott típus!
a fent említett - fejhallgatót ajánlgatós - témában részint olyan személyek nyilatkoznak dj fejhallgatókról, akik vélhetően nem sokat használtak még...
-
orbano
félisten
válasz
hibavissza
üzenetére
A kocsimban egy gagyi Pioneer DEX-P9 + DEQ-P9 páros van. Javaslom olvass utána milyen gagyi egy szar. Vagy nézd meg az ODR rendszerüket és nézd meg az idei EMMA-t, hány autó nevezett ilyennel

aztán lolozz
-
akkor azokról is lehet/kell írni, és abban a témában éltetni adott típusokat, nem itt írni olyanokat, ami nem kapcsolódik a témához!
nekem a hangzavarban sem másodlagos a hangminőség, mellesleg itthon is használom a dj fejhallgatómat, azzal készítem a mixeket, és a gyakorláskor is azt dobom fel, ezért nem mindig csak döbörgés mellett hallgatom, szóval - adott kereteken belül - szóljon szépen és nagyot!
senki sem mondta, hogy mindenkinek hasra kell esni a dj fejhallgatóktól, de illik/illene saját felhasználási területükön belül mérni, és nem lehúzni...
mellesleg ha - mint munkaeszköz - csak a kötelezőt hozná mindegyik, akkor nem lenne ekkora szórás ásrban, minsőgében...stb, de mint minden más területen, itt is akad néhány olyan típus, ami több területen is megállja a helyét, még annak ellenére is, hogy kifejezetten dj munkára tervezték! -
Dave™
nagyúr
A fenti fejhallgatókra is van igény és kereslet, és azok valóban innovatív modellek, nem egy korábbi típus fekete műanyagba öltöztetett változata. Egy klubban a hangzavarban a hangminőség egyébként is teljesen másodlagos, ez egy munkaeszköz, szigeteljen jól, hozza a kötelezőt és kész. Otthonra vagy akár stúdióba van ennél jobb választás is. Anno én is csináltam pár bulit, a HD200-as is tökéletesen megfelelt erre a célra, a 135g-jával kényelemben is verhetetlen volt. Nem tudok hasra esni a DJ fejesektől.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Deadzone41
üzenetére
Mert egy több éves modell és most már feketében is kapható - taps

-
Deadzone41
őstag
annyi faca fejes jelent, jelenik meg mostanába (k550, hd700, srh 1440-1480) miért ilyen díjé szutyokról írtok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ThePlayer
tag
szép darab! Kár hogy a piok hamar törnek csuklóba...
-
immár a színe is okés, minden más paramétere eddig is rendben volt - kivéve persze az árát, lehetne olcsóbb is...
akik itt különböző nem dj szempontok alapján próbálják értékelni, azok vegyék figyelembe, hogy nem véletlenül szerepel a dj rész a típus jelölésében, ez nem hifi fejhallgató, és nem is mozizáshoz készült, felesleges olyan hangképeket és grafikonokat nézegetni, amilyen szinten ennél nincs jelentősége! -
Madn!ght
addikt
válasz
Marcelldzso
üzenetére
Egyetértek, szvsz a HD 25, vagy egy technics RP-1210 még mindig best buy ebben a szegmensben.
-
rootkiller
őstag
Túlárazott, baromira nem ér ennyit a cucc!
-
sebime45
tag
Mondjuk tartósabb darab az enyémnél és biztos, hogy jobban fed is.
-
sebime45
tag
Na azért kíváncsi lennék a hang minőségére, hogy legalább van-e olyan jó mint az én Sony MDR-XB700 fejhallgatóm(volt már elötte: Pana, AKG
, Philips).
Mert saját márkáján belül is lealázza a MDR-V700DJ tipusú fejhallgatóját.
-
Marcelldzso
tag
Egy kicsit belepofátlankodok én is

Amikor két zenét keversz össze akkor érdemes a teljes tartományt hallgatni illetve elsőnek a magas hangokat mivel legelőször az kezd el elütni utána a közép és a mély.
Szóval jó az ha balanszos.Jó cucc a HDJ2000 de én másfél év HDJ-1000 után HD25-öt vettem.
Szerintem a Sennheiser még mindig jobb mint a pio
-
Shufny
őstag
Tyll -nél azért kevésbé gáz. Ez valamivel hihetőbb eredmény. Mellesleg érdemes ezt mellérakni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 3.5W meg megint terhelhetőség, nem leadott teljesítmény. Ettől függetlenül szokás szerint fölösleges kamu. Kezdve ott, hogy mint írtad az nem kifejezés, hogy nincs rá szükség. De ráadásul jól látszik, hogy már 1mW -nál erősen elkezd emelkedni a torzítás alul. (ami egyébként nem túl ritka, hogy 100dB SPL fölött már erősebben torzítsanak a fejesek, de pont DJ fülesnek illene ennél jobban bírnia)
-
Dave™
nagyúr
"A hangokat az 5 – 30 000 Hz-es tartományban precízen, lineárisan szólaltatja meg, így nem csak lemezlovas munkakörben, de stúdiómunkálatok monitorázásánál is jó szolgálatot tehet."
Ezzel mindössze annyi a baj, hogy egy DJ fejhallgatónak nem lineárisnak kell lennie, hanem mélycentrikusnak, hogy a zajban is megfelelően hallja az ütemet. Stúdióba valóban lineáris kell, de a kettő kizárja egymást. A 3,5W pedig viccnek is rossz, akkora teljesítmény beutaló az intenzív fülészetre.
Egyébként ennyire lineáris. Néha már olyan, mintha a blikket olvasnám, de legalább utánanézve a dolgoknak a valóság is kiderül, csak nehéz kihámozni a bulvárból.
-
Madn!ght
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Amikor egy 500w-os kontrolláda üvölt az arcodba, a több 100 (neadjisten több 1000) watt hangtechnikáról már nem is beszélve, hidd el egyáltalán nem mindegy, milyen fejhallgatót használsz.
Egyébiránt aki nem hobbiként lemezlovaskodik, hanem ebből él, ráfordítja a pénzt a technikára.
(#15) szente: így van, jelenleg a klubok legelterjedtebb dj (cd) lemezjátszói a pioneer termékei közül kerülnek ki. (többnyire CDJ 1000 MK3)
-
moha21
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Azért a tüc-tüc-ben is vannak vokálos és egyéb fajták ahol azért nem árt, ha valamennyire azt adja vissza amit a készítő elképzelt.
Fontos a flexibilitás is, ezt it senki nem nézi. A teljesítmény is elég egyértelműen fontos paraméter. HDJ-1000 -em volt játékra/ filmre is lehetett jól használni, de nyilván nem ez a fő profilja.(#17) Madn!ght : Igen. A fentebb említett típus elég közkedvelt volt top 10 DJ-k közt is. A maga ( én 40 k-ért vettem ) árával nem is megfizethetetlen.
-
szente
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Ha hifiben nem is, de ezekben a körökben eléggé elismert márka a pio, és nem véletlenül!
-
banhammer
veterán
Csorog a nyálam!
-
PR0JECTNR56
addikt
A tudomány jelenlegi állása szerint, ha kicsit is igényes vagy a zenére és a pénztárcádnak is jó barátja vagy, akkor a vezeték nélküli megoldást sürgősen elfelejted.
A legtöbb fejhallgató garantáltan kevesebb mint 3kg, szóval ez a kívánságod teljesült.
Egyébként meg rengeteg vezetékes fejhallgatóból lehet választani, ami szerintem az igényeidhez/pénzügyi keretedhez passzolna, csak figyelmesen kell járni a fórumokat.
A hírhez kapcsolódva pedig, elég csinos lett fekete színben a Pio fejese. -
válasz
freestailo
üzenetére
Kategórián belül okés az ára

-
Madn!ght
addikt
Komoly cucc, szívesen kipróbálnám egy buliban is.

-
törölt tag
valószínűleg nem a közeljövőben. rétegigény rétegigénye vagy. ahhoz hogy használni is tudd olyan mozi kéne, olyan mikrofon a tanárnál...
hamarabb oldanák meg hogy jacken jöjjön a mozi meg a tanár és a székbe, asztalba dugd a fülest mint vezeték nélkül...
gondolom mindezt legalább 16 óra aktív használattal, olcsón szeretnéd
tessék itt a lehetőség tervezd meg, gyártsd le
ez komoly piaci rés. vagysem -
magaggiiiasd
csendes tag
Tetszik. Jó cucc.

-
LámaZ
addikt
gagyiság.
Én olyan vezeték nélküli fülhallgatóra vágyom, amelyik nem 3 kiló. Akár az is megoldható vele, hogy elviszem a moziba, hogy halljam a filmet, ne a szomszéd csámcsogását, vagy elviszem az egyetemre, és a raccsoló előadó egyetemi tanár (akinek a hajtókáján van egy wifis mikrofon) dumáját jól hallom.
Álmodom, Nóbel-békedíjas mérnökök????
Mikor csináltok olyan cuccot, ami nem nektek, hanem nekem is teccik????
-
freestailo
őstag
wtf 500 dodó.... ilyenem se lesz sajnos, pedig nagyon tetszik
-
Tetszik, nagyon is...

-
Black Dragon
addikt
Az ára nem vészes, a felépítése korrekt, a DJ-k jól járnak vele.

-
Apika
addikt
Szép kis darab, ütős áron! Ebbe grátisz beleférhetett volna az ütésálló tok is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerinted a diszkó mellet a wow a funkciója a fejhallgatóknak, akkor ott gond lehet az értékítélettel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, Philips).