Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Egyébként meg nem értem 8 éve a kenyér is 100Ft-volt most 360 azért nem rendez ekkora sírást senki. Most ennyibe kerülnek majd vagy drágább vagy olcsóbb lesz. decemberben adtam el egy gépet amibe 220-ért vettem a nyáron egy 2060-at mert kellett VGA. Az akkor sem volt jó üzlet mert eleve újonnan sokkal olcsóbb volt. És kb ugyan annyiért ment el a géppel együtt. Ez ilyen. azóta sem lett olcsóbb.
1650S megy most aprón 120 körül ami ugyan csak magasabb mint az MSRP de nem hiszem, hogy sokkal ocsóbb lesz. Jelen körülmények között egy elfogadható vétel. Én évekkel ezelőtt a 960 am vettem 95K-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás
- MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G - HIBÁS
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged