- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Egyébként az lehet a hosszú készenléti idő egyik kulcsa, hogy TELJESEN lekapcsolja a kijelzőt 10, 15, 30 vagy 60 másodperc után (Te állítod be).
Ha megnyomsz egy gombot, előjön a képernyővédő az órával, de addig semmi, csak fekete kép. Ez mondjuk egy ekkora (2") színes kijelzőnél sok energiát megspórolhat... -
MMSZoli
tag
Én most vettem 3 napja egy ilyet Hongkongban... Úgyhogy az 1 hónapos készenlétről nem tudok nyilatkozni, de a 8 órás beszélgetési időről (mert annyit igérnek) szerintem egy héten belül igen, mert céges kártyát raktam bele, és sokat beszélek rajta...
Egyébként robusztusságra, kijelzőre, hangminőségre, fényképek minőségére és a felhasználó felületre nincs panaszom. Most konvertáltam egy egy DivX-et 3GP-re (105MB), megpróbálom áttölteni és megnézni a készüléken a fülessel, hogy megy a videólejátszás
:-)
Utána majd jön a zene. Hát az USB1.1 nem egy sebességbajnok, úgyhogy türelem kell hozzá, 10 perc után áll 5%-on a transfer... Botrány, mert az USB2.0 kifejlesztésében benne volt a Philips is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest