- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Egyébként az lehet a hosszú készenléti idő egyik kulcsa, hogy TELJESEN lekapcsolja a kijelzőt 10, 15, 30 vagy 60 másodperc után (Te állítod be).
Ha megnyomsz egy gombot, előjön a képernyővédő az órával, de addig semmi, csak fekete kép. Ez mondjuk egy ekkora (2") színes kijelzőnél sok energiát megspórolhat... -
MMSZoli
tag
Én most vettem 3 napja egy ilyet Hongkongban... Úgyhogy az 1 hónapos készenlétről nem tudok nyilatkozni, de a 8 órás beszélgetési időről (mert annyit igérnek) szerintem egy héten belül igen, mert céges kártyát raktam bele, és sokat beszélek rajta...
Egyébként robusztusságra, kijelzőre, hangminőségre, fényképek minőségére és a felhasználó felületre nincs panaszom. Most konvertáltam egy egy DivX-et 3GP-re (105MB), megpróbálom áttölteni és megnézni a készüléken a fülessel, hogy megy a videólejátszás
:-)
Utána majd jön a zene. Hát az USB1.1 nem egy sebességbajnok, úgyhogy türelem kell hozzá, 10 perc után áll 5%-on a transfer... Botrány, mert az USB2.0 kifejlesztésében benne volt a Philips is... -
NagyMesterB
tag
most komoylan van olyan aki valoban nem használja semmire se a mobilt, és csak a fiokban van maximális térerőn? mert talán annak megközelíteni a készenléti idő, az a lényeg menynit bir ki telefonálással és abbol kb ki lehet saccolni, mivel nincs hatalmas képernyője(se méret, se felbontás) ami elzabálná pihenő időben az aksit
-
bolondember
MODERÁTOR
extrém egy pofa...
mintha vmikor lett volna egy cikk ezekről a Xenium modellekről, h miért is olyan sok a készenlét, de most bevallom, lusta vagyok megkeresni - és fáradt is... -
L|zsidoboz
őstag
Én már a felével is bőven kiegyeznék.
-
-
egyszerűen nem tudom elhinni a készenléti időt
-
mark75
senior tag
érdekes kijelzö
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest