Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
mert az emberek szeretik a túlszaturált, lenyűgöző színeket. rövid távon. De hosszú távon fárasztó.
-
daniel909
addikt
nem olvastam a cikket mert már ismerem, de olyat is említett a szóvivő hogy a pixelek közelebb kerultek egymáshoz a gnexhez képest ami egyszerű hazugság. az engadget mikroszkop alá vette, s semmi különbséget nem talált. ugye a felbontás ugyanaz. blogomon amugy leirtam akit érdekel, de ez az egész nyilatkozat gáz. azt mondja a nem pentile amoledek kevesebb ideig bírják = lehuzza a tetmekpalettat. lol.
sorry az irasmodert mobilrol vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest