- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"Én nem használom szerencsére, de azt látom, hogy a különböző kódokat egy könyvből lesik ki. "
kódokat? Milyen kódokat? milyen könyvből?
Az még az SAP R/1 lehetett talánNem kell semmiféle kódokat kilesni, minden ott van az ember előtt, akár standard SAP menüből, akár user menüből, akár Favorites-ból.. Persze előbb utóbb ugyis az ember fejében lesz egy halom tranzakciókód, mert azért még mindig az e leggyorsabb elérése a tranzakcióknak, de a kevésbé "virtuóz felhasználóknak is rengeteg lehetősége van.
Az ilyen könyvből kódlesős dolog nem feltétlenül a SAP hibája
Persze sokféle felhasználóval hozott engem is össze a sors az évek során, tudnék mesélni én is sokat, de nem offolom szét a topicot...
"Az SAP-hoz bele se tudnék kezdeni."
Akkor más ERP-hez sem. Ha semmi közöd a vállalatirányításhoz, ügyvitelhez, logisztikához, számvitelhez, kontrollinghoz, adatbázisokhoz, stb..., akkor ez természetes. De ez nem a szoftver problémája, csak épp valszleg távoli terület a szakmádtól Én is sűrűn pislognék, ha azt mondaná valaki, hogy tervezzek meg autocad-ben mondjuk egy kuplungot , vagy egy hétvégi házat, de nem azért mert a adott szoftver túl bonyolult számomra, hiszen azt sem tudom, hogy mit és hogyan kéne vele csinálni, és hogy hogy fogjak hozzá
Felőlem rakhatnak elém akármilyen szoftvert...
-
azopi74
addikt
Mi benne a bonyolult? Egyszer kell csak a GUI-jával megbarátkozni, onnantól kezdve eléggé kézenfekvő minden tranzakciójának a kezelése. A kezeléssel semmi gond nincs. Hacsak a bőség zavarától nem szédülsz meg, mert itt a lehetőség tárháza szinte kifogyhatatlan, power usereknek optimális, olyan dolgokat meg lehet oldani, be lehet áll0tani, amihez más rendszerekben fejlesztés szükséges, vagy még fejlesztéssel sem lehetséges. Persze egy word használata is bonyolult egy notepad-hez képest, meg egy Adobe Photoshop is a pain-hez képest
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vírusirtó topic
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged