- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sirandrish #206 üzenetére
Maga ez a cellás betöltősdi meg a portálos rendszer elavult, open world játékba ne legyen loading screen. Ugyanígy nincs rendes távoli lod sem.
A scriptmotor az ami a halálán van. Elég arra gondolni hogy nagyobb látótávnál (moddolt) beakadhatnak dolgok a scriptekben.
Nincs normális ai, a harc kimondottan gyenge. (ebben ESO azért valamivel jobb)
Fizika tud érdekes dolgokat csinálni.
Nincs rendes mod támogatás....furán hangzik de az nem mod támogatás hogy modtól crashel a játék.Mondom ezt úgy hogy kb 20-30gb moddal játszottam végig szinte hibátlanul. Ha gond volt megoldottam mert szerettem reszelni a játékot.
Hozzáteszem a 64 bit-re felhozása nagy ugrás volt, sokat jelentett. -
Nem tudom megítélni hogy ez most jó-e nekünk vagy sem. Az ES szériát szeretem és a Skyrim nagyon jól sikerült annak ellenére hogy inkább akciórpg mint igazi rpg (mert utóbbihoz kissé gyenge lenne). Viszont ha kapnának egy rendes grafikus motort valamit jobban ráfeküdnének az RPG vonalra akkor überkirály lenne a következő rész is.
Illetve hogyan hat ez az ESO-ra mert bizony arra is keményen ráfér egy totál engine csere, kihozták a maximumot abból a motorból.
Csak ne legyenek olyanok a játék patchek mint a windows 10-hez az update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged