- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
Valamelyik Adobes multkor azt mondta, hogy oket igazan nem erdekli a Flash Player, mivel ok a CS-bol elnek, a Player csak nyug. Plane mert a platformok sokasodnak es egyre tobb melo mindre karbantartani a Playert, ugyhogy talan jobb is lesz, ha nem lesz Player es a userek majd a bongeszot szidjak a lassu sebessegert
A CS meg eleg jo termek es kesobb is siman maradhat piacvezeto.
-
ddekany
veterán
"komolyabb műveletekért és az animációkért javascript lesz a felelős"
Maximum a vezérlésükért. Ott meg kb mindegy amúgy, mert ez igen kis része a műveleteknek. (Persze ha valaki pixel szinten kezd el firkálni canvas-ra JavaScript-ben... hát az teljesen abnormális, már animációra. 10-15 éve persze még elég gyorsak voltak erre is a gépek
, lásd Doom meg mindenféle demók, még mielőtt lett volna grafikus gyorsítás. Ok, az leginkább 320x200 volt, de hát a CPU-k is igencsak szerények voltak még.)
-
Penge_4
veterán
"Flash -> HTML5"
És valid kódot is kapunk mindenféle sallangtól mentesen, vagy összehánytat?
Ren Hoek: "Azthittem arra utalsz hogy nehézkessen fejlesszék át a cuccokat az új technológiára"
Hát lehet, hogy hosszútávon előnyösebb lenne, mivel optimalizáltabb kódot kapnának.
"akkoris petabyte-nyi cuccok vannak flashben, amik be éveket öltek a fejlesztők."
Kár volt.
Egyébként meg nem tudom mire célzol a művészi kifejezéssel, de az oldalak többségénél a tartalom a lényeg. Sokkal jobban értékelem akár a Wikipédia szintű egyszerűséget is, ha normális tartalom van mögötte, mint a villódzó menüket. Ha meg még a smooth scroll is akad miatta, akkor kapják be.
HTML5-nél max nyomok egy Shift+G-t, ha túlzásokba esnek, és viszlát design, ezt sajnos Flash-nél nem tudom megtenni.
Egyébként művészkedni lehet benne, számomra már az elég lesz, ha a YouTube és még pár nagyobb szolgáltató átáll HTML5-re, hogy eltakarítsam a gépemről a Flasht.
Van olyan userJS-em is, ami elkussítja a felugró "Telepítse az Adobe Flash Player minimum 9-es verzióját." dialógust, szóval ennyi, ami odaköt.
Mióta van Opera 10.5, azóta már Tetris-t is JS-ben/Canvasban nyomom.
dark100: Nem akassza a scrollozást és zoomolni is kiválóan, akadásmentesen lehet, viszont a CPU-t ugyanúgy zabálja. Bár legalább sem a mouse gesture-t nem gátolja, sem a Ctrl+T-t nem foglalja le. Már ez is előrelépés. De miért, mikor van jobb alternatíva is?
-
Ren Hoek
veterán
De mégegyszer mondom, milesz azzal a qrvasok flasholdallal?
Mod: közben rájöttem... szorry, write only voltam. Azthittem arra utalsz hogy nehézkessen fejlesszék át a cuccokat az új technológiára
Jelen állapotában a web függ még a flashtől, hiába van megváltó technológia (ami a fentebb látható teszt szerint egyáltalán nem gyorsabb mint a flash) akkoris petabyte-nyi cuccok vannak flashben, amik be éveket öltek a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged