- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
-
dark100
aktív tag
Fognak azok meg sokkal tobb mindenbe. A strategiajuk verhetetlen. Mondjuk valamelyik Googlesnek eszebe jut milyen f*sza lenne, ha 3D-s hangot lehetne nyomni browserbor doppler effectel meg fityfenevel. Gyorsan csinalnak egy working groupot, es sec perc alatt "szabvanyt" csinalnak az otletukbol. Mindezt publikusan teszik, tehat ha akarsz beleszolhatsz, es otleteket adhatsz nekik. De egy dolgot nem tehetsz: nem hogy megalliani, de lassitani sem tudod oket. Gyakorlatilag vagy reszt veszel a rohanasban, vagy hulyenek leszel titulalva. Az m$ kemenyen probalkozott lassitani a webet (meg sok mast is), nehany eve meg mukodott is a strategiajuk, de mara a Google buldozer strategiajaval nem vetekedhet. A Google kemenyen kuzd azert, hogy egy browser minden olyan szolgaltatast tudjon, amit egy kozonseges OS tud. Neki ezt konnyu, hisz nincs egy sajat platformja sem, viszont a sulya megvan hozza. Az Adobe, ha picit okosabb, maga is megvalosithatta volna ugyanezt, de elaludt a Flash mellett. Jo fogalmazzunk oszinten, kegyetlenul elb* amit a Macromediaval bevasarolt.
-
dark100
aktív tag
A sony ps2-rol beszelsz? Azon alapbol nincs is browser
De a viccet felreteve a boxot azert terveztek ramatyra, hogy tobbet el lehessen belole adni ugyanannak az embernek, igy tornaszva fel a szamot. Csak elszurtak, mert meg a garancia lejartaig sem birta ki
Meg szerintem meg ebben a generacioban sem a legelterjedtebb, csak a wii es a ps3 utan van, es akkor csak az asztali konzolokrol beszeltunk. Politikusi vena mondom en.
-
dark100
aktív tag
cross platform
http://paulirish.com/work/gordon/demos/blue.html
Ez itten a jovo, flash player HTML5-ben. Azt kit erdekel a nagyok mit sz*rakodnak, ezt meg iPhone-rol se lehet kitiltani. Valoszinu az m$ is eloall egy html5-os silverlightal azt meg van oldva a cross platform.
-
hoffman_
nagyúr
Mégsem terjedt el széles e világban. Pedig MS bácsinak van is keret tolni előre a gyereket
Ezt most rápaokolom a gépre, akkor ki tudná váltani az AdobeFlash-t? Nem éreznék hiányt sehol? Mert ha igen, akkor idevele. Franc se akar kardoskodni Adobe mellett, azt én sem mondtam, hogy olyan jó.
-
Namelesske
addikt
A Windows 7 Mojave Experiment igazi éles változata. SZVSZ.
Az a legdurvább hogy volt 2 egyforma speces acer laptop,
Egyforma user szokásokkal egyiken OEM Vista Home Premium
Másikon Win 7 Ultimate
Mind a kettőn AVG free asszem 9 es.
Egyszerre bekapcsolták a a kettőt és a Windows start sound meg a login sound egyszerre visszhangozva hangzott el..
Naná hogy a Vista szar.... meg lassú.. a Windows 7 meg csodálatos.. mert nem eszik semmit meg ilyen bla bla szöveg.
Full ugyan annyit eszik a két rendszer. Egy hét használat után teljesen mindegy Vista vagy 7 mert ugyan annyit fog enni ugyan olyan sebességgel fognak futni a dolgok.
Talán annyit javítottak, hogy agresszívabban kapcsolja ki a szolgáltatásokat meg a hardvereket ha nincs használva.
Meg nagyon komolyan vették a driver támogatást(nagyon helyes), meg tanultak abból amit a Vistába "szaklapok szerint elhibáztak".Am meg fuck apple fuck adobe Silverligtot mindenre.
-
-
Penge_4
veterán
Na ez például nem akadt, csak a scrollozás, de ilyet generált. Bár nekem csak 3GHz-es Dual-Core CPU.
Amint látható, memóriából is beszippantott egy keveset mikor elindítottam.
A Big Buck Bunny-t nem találtam HD-ben, csak letölthető formában, beágyazottban sehol. De kipróbáltam helyette ezt: [link]
Azért van különbség... -
Penge_4
veterán
A "bétás Flash" nekem olyan gyors volt, hogy még a böngésző bezárása után is ott maradt a régi Active Desktop-ot idézve a működő YouTube videó.
Ami komplexebb volt, mint egy beágyazott videó az pedig széthullott.
De majd ha az Adobe-Nvidia kartell megtámogat egy olyan kártyával, amin a 10.1-es flash hardveres gyorsítása igénybe vehető, mert ezt a hulladékszarfoselavult 7600GT-met sajnos nem támogatják, mert úgy gondolják régen tömtem már a zsebüket, addig sajnos kimaradok a jóságból. Bezzeg az Opera HW VEGA-ja támogatni fogja, szóval mégsem olyan szarfoselavult ez a kártya.
A többire pedig annyit, hogy biztos megint nekem meg közeli-távoli ismerőseimnek szar a gépe, amiért miközben egy HTML5 videó alig eszik valamit addig a Flash 40-50%-ra járatja a CPU-t.
KMPlayerben is röhögve játszok le mondjuk 1080p-s MKV-t (a szűk keresztmetszet a monitorom felbontása), YouTube-on egy 720p is szarrá akad és 100-ra pörgeti a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest