- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
válasz jozso1989 #519 üzenetére
én pl 4x-ről váltottam,aminek ugye 720p-s a kijelzője,én is kb arra számítottam h mennyire gáz lesz a kijelző,a lg után..de szerencsére annyira nem vészes. tény,hogy netezni jobb volt a 720p-sen,ezt nem vitatja senki,de nem is olyan gáz mint ahogy sokan hiszik. amúgy meg ha olvasok valamit akkor sem fél miliméteres nagyságba olvasom a szöveget hogy ötezer ppi kelljen,h ki lehessen olvasni. bár azon vitatkozhatnánk,hogy az xperia sp-d fényképezője,vagy a 808 kijelzője-e az elmaradottabb a másikhoz viszonyítva...de természetesen felesleges,mert te azért vettél 720p-s telót,mert netezni akarsz,akinek meg 808 van az meg a kamera miatt vette...igy valószínűleg neked elég az a gyér kamera minőség,nekünk meg ez a gyér kijelző felbontás.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
stickrs
senior tag
ha már ugyis 8mp-be ment a teszt,akk a 808-al a 8mp-s pw módba kellett volna lőni. ha pedig a teljes felbontást nézzük,akkor meg érthetetlen,hogy az 5s-t tennétek a 808 elé,a két nokia eredeti képén(ahol a kék tábla van kinagyitva) a 70-es táblára rá lehet nagyitani,az ájfonnál pedig rá kell nagyitani,hogy látszon,hogy van ott egy tábla egyáltalán..808-1020 simán ver mindent,utána jöhet a többi. bár a lumián még van mit csiszolni,ha javitják a hibákat akkor esetleg a 808 elé kerülhet..majd. 5s-el pedig az s4 zoom fel vette volna a versenyt,eléggé temetve van a zoom,pedig egy 3-4-ik helyre befutott volna.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest