Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
válasz
jozso1989 #519 üzenetére
én pl 4x-ről váltottam,aminek ugye 720p-s a kijelzője,én is kb arra számítottam h mennyire gáz lesz a kijelző,a lg után..de szerencsére annyira nem vészes. tény,hogy netezni jobb volt a 720p-sen,ezt nem vitatja senki,de nem is olyan gáz mint ahogy sokan hiszik. amúgy meg ha olvasok valamit akkor sem fél miliméteres nagyságba olvasom a szöveget hogy ötezer ppi kelljen,h ki lehessen olvasni. bár azon vitatkozhatnánk,hogy az xperia sp-d fényképezője,vagy a 808 kijelzője-e az elmaradottabb a másikhoz viszonyítva...de természetesen felesleges,mert te azért vettél 720p-s telót,mert netezni akarsz,akinek meg 808 van az meg a kamera miatt vette...igy valószínűleg neked elég az a gyér kamera minőség,nekünk meg ez a gyér kijelző felbontás.
-
stickrs
senior tag
ha már ugyis 8mp-be ment a teszt,akk a 808-al a 8mp-s pw módba kellett volna lőni. ha pedig a teljes felbontást nézzük,akkor meg érthetetlen,hogy az 5s-t tennétek a 808 elé,a két nokia eredeti képén(ahol a kék tábla van kinagyitva) a 70-es táblára rá lehet nagyitani,az ájfonnál pedig rá kell nagyitani,hogy látszon,hogy van ott egy tábla egyáltalán..808-1020 simán ver mindent,utána jöhet a többi. bár a lumián még van mit csiszolni,ha javitják a hibákat akkor esetleg a 808 elé kerülhet..majd. 5s-el pedig az s4 zoom fel vette volna a versenyt,eléggé temetve van a zoom,pedig egy 3-4-ik helyre befutott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mindent összeszedtünk, ami számít, hogy bajnokot avassunk. Apple iPhone 5s, HTC One, Huawei P6, LG G2, Nokia 1020 és 808, Samsung Galaxy S4 és Note 3, Sony Xperia Z1.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Ford topik
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest