- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Na igen, ebben viszont teljesen egyetértek! Eltérő igények...
Az SP fényképezőjét meg hagyjuk... olyan képeket csinál, mint az 5 éves k800i-m (bár az jobbakat lőtt este a Xenon vaku miatt)... xD
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A képminőség _nem_ egyenlő azzal, hogy mennyi a képrészlet, egy fotós mobil _nem_ attól lesz jó, hogy marha részletes. Ha így lenne, meg sem kellett volna írni a cikket. Továbbra sem helyeztem az iPhone-t a 808 elé, de ettől még tény, hogy a 808
-sötétben nem tud normálisan fókuszálni
-éjszaka rosszul állítja be a fehéregyensúlyt
-makróban viszonylag gyengeAz iPhone 5s pedig nem egy kamerás mobil, hanem egy kompakt ketyere, melynek nyilván jóval alacsonyabb a felbontása, ezért kevésbé részletesek a felvételei, de más hátránya igazából nincs a 808-hoz képest. Ha szerintetek nem díjazandó az, hogy az iPhone tényleg minden körülményben helytáll és sehol sem hibázott akkorát, mint mondjuk a 808 az éjszakai felvételeknél a fehéregyensúllyal, akkor szerintem nem látjátok objektíven a kérdést.
Persze én nem is akartam eldönteni, hogy a több képrészlet vagy a megbízhatóbb működés a fontosabb-e, ezért soroltam egy kategóriába a két eszközt, osztott 2. helyre.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mindent összeszedtünk, ami számít, hogy bajnokot avassunk. Apple iPhone 5s, HTC One, Huawei P6, LG G2, Nokia 1020 és 808, Samsung Galaxy S4 és Note 3, Sony Xperia Z1.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Honda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest