Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rizso

addikt

válasz Pttypang #428 üzenetére

Őőőő, ja :D hito, kakuk100, meg páran még írták, hogy hamarosan rendelkeznek vele. Persze biztosan vannak még tulajok, de tényleg elenyésző a számuk/számunk...
    Hogyan vágom zsebre? Nem sokkal bonyolultabb, mint a többi telefont. Persze van olyan nadrágom, amin nem olyan bő zsebes, ott másik kézzel rásegítek egy kicsit. Nem tagadom, kényelmetlenebb, mint pl. a korábbi Desire mindenféle tok nélkül, de pl. asszony "tokos" LG-je sem sokkal kényelmesebb számomra zsebben. És ha már tok: én így használom. Sokkal jobb a fogása, le tudom tenni kijelzővel lefelé is, mert felfekszik egy kis peremre.

#436 jozso1989: a képeim nagyja automatán készült, tipikus "előkap-lő módban". Néha baj is, mert nem egyszer volt éjjel is, hogy úgy ítélte meg, hogy nekem kell a 4mp záridő - aha, csak azt nem olyan egyszerű ám kitartani.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router

Új hozzászólás Aktív témák