- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Szia
Végre volt időm végigolvasni a korábbi részeket is.
Gratulálok a kitartáshoz, jó kis házikót hoztál össze, a tetőre épített bővítmény meg nagyon tetszik, remélem a legutolsó verziót már nem kell módosítanod
A fiókra kíváncsi leszek, milyen lesz készen.Várom a folytatást.
-
szab.tam
nagyúr
ja, most értettem emg. ezek dokkoló kábelek. hú, én mit szenvedtem ezekkel...
pl. nagyon sok winyót hasznátlam régen, dokkolva. akkor még csak a lassú usb-sek voltak. így a gépből kivittem hosszú sata kábeleket az asztal tetejére, nagy egérpad, és hátlapi molex kivezetésekből áramot a gépen kívülre. még jó, hgy kaptam 60 centis molex táphossazbbítókat. leöntött, stabil, egybevégűeket....
most már 1 db. 5.25 helyre való dupla, power-es, sata dokolók vannak. van is jópár belőlük.... -
rlazol
veterán
@szab.tam: a korábbi cikkeimben megtalálod... milliónyi USB kivezetés (két telefonhoz, a fényképezőgéphez, a pendrivehoz a külső winyó tápjának) és különféle video kábelek.
Az eresztéknek lesz helye a házban, és nem is kell túl sok belőle. Az átalakított rack fiók felmerült, de egyszerűen nem lenne neki hely ott, ahová ez a kisfiók befér.
köszönöm, hogy elolvastátok! remélem, a következő részekben érthetőbbé teszem az egészet.... -
szab.tam
nagyúr
minden barkács jó. már önmagában...
én spéciel nem látom még teljesen át, hogy mi is lesz ez a fiók pontosan. (igen, igen: tudok olvasni, de akkor sem...)
jól értem-e: ez a floppy méretű / helyéről kijövő fiók. ok. kábelek lesznek benne eldugva. de milyen kábelek, és hogyan? mert amikor előrejön, akkor kell egy ereszték. ha visszamegy, akkor az ereszték bősége hová fog elnyelődni?
de ezek majd akkor lesznek átláthatóak a számomra, ha kész lesz 1x a project.nem szeretem a kész dolgoknál a "nem lett volna-e jobb?" kezdetű okoskodókat.
viszont:
nem lett volna jobb egy átalakított, (kitört hátú), ide, sata mobilrack? az ugyan manuális nyitású lett volna, de fiók, és talán nagyobb... -
Szép kis moddingolás.Problémát problémára halmozol.Ajánlom a moddingos PH fórumot,sok segitséget kaphatsz ott is.Ettől függetlenől jók az ötletek,szép a megoldás és kivitelezés is.
(Én is hasonló egyediségre hajtok,hasonló súlyban.Jó,mondjuk eggyel nagyobb súlykategóriás,de ez nem számit..talán én is irók egy cikket róla itt,PH-n.Mindent összefoglalva szép és részletes irás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest