Új hozzászólás Aktív témák

• NandorHUN

addikt

válasz fateless #413 üzenetére

Ezt az álláspontodat korábban már kifejtetted, csakhogy ez a teszt is sima fényképes teljesítményről szólt. Azt pl meg se mérték melyik telefon fog beférni a legszűkebb farmerodba.

- Pl. 3 gyerek mellé egy Audio r8 is felesleges lenne, mert nem használnád ki, de ettől még nem lesz jobb a mostani Toyotád mint az Audio :)

Egyébként mai milc gépek gyakorlatilag beleférnek az ember pulcsijának a zsebébe.

"hogy professzionális képeket készítsen, hanem arra, hogy egy adott pillanatnyi élethelyzetet megörökítsen"

Igen, ez így van. :) Azonban hidd el ezen a mobil ártartományban fényképezőgépből is belépőkategóriát kapod, ami nem profi szint ÉS ami még Auto-n is sokkal jobb képet lő mint egy teló.
    Telefonos kép az tök jó instagramra meg Facebookra, ha mobilon nézed az eredményt amúgy is.
    Egy 5" képen nem is fognak annyira látszódni annak a telefonos szenzornak a gyengeségei.

De mind1 is, ezt felesleges nagyon firtatni, jelen élethelyzetedben ha elvagy a telefonnal akkor örülj neki :)
    Én pl. egyedül azért váltottam rendes gépre, mert ez a minőség sajnos nem jövőtálló és ami most még elmegy mobilos kijelzőn - monitoron már nem - az 5-20 év múlva még inkább zavaró lesz, hogy nem volt rendes gép amivel megörökítettem volna amit.

(#414) Hopkins95

A 350 ezres kompakt most nem tudom hogy jött a képbe. Sony 5100-at már 70 körül ki lehet fogni.
    Én csak azt nem értem hogy ha a technikával olyan szinten nem vagy tisztában hogy eddig azt se tudtad pl. HDR mód nem csak telefonban létezik így hogy tudsz véleményt alkozni a témában? :F

Bár én ezek után azon se csodálkoznék, ha tőlem tudod meg, hogy ezekkel a készülékekkel még videot is tudsz csinálni (bizony, ilyet se csak a telefon tud! )

Új hozzászólás Aktív témák