- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze, hogy kell a Radeonhoz az iZ3D driver. Egy opciós lehetőség van, hogy az AMD hardverhez ingyenes az iZ3D DLP drivere.
Senki sem ad ingyen 3D-t, maximum anaglif szinten. Ennél jobb szolgáltatásért fizetned kell egy monitort illetve egy szemüveget. Némi extra, hogy az iZ3D-s vagy DDD-s monitorokhoz ingyen szemüveg jár. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #89 üzenetére
Az Overdrive bekapcsolása csak két Powerplay szintet tilt le, de ettől még megy a kapuzás. Neked kell profilt csinálni, mert a te kártyád alapján készíti a paramétereket.
(#90) Sennalacy: Ezt nem lehet másképp megoldani. Az 1080p-s videóknak kevés a legalsó órajelkapu. Vagy akadni fog, vagy felugrik az órajel. Nyilván az első opció nem játszik. Egyébként elég, ha a flash-es füleket zárod be, nem kell az egész böngészőt kinyomni.
Sok embernek megoldotta a problémáját, a Rage3D-n írták rengetegen, hogy most már jó a rendszerük. A gyárilag tuningolt kártyáknál tapasztalnak anomáliákat, de arra is lesz megoldás.
Aki tuningol még mindig alkalmazhat külső segédprogramot. A CCC-nél az AMD-nek a stabilitás a prioritás.(#91) 9950es: Én csak ezt tapasztaltam. Nem tudom, hogy mennyire szokható. A hányinger egy idő után állítólag elmúlik, de a szemet nem tudja kontrollálni az agy, és annak nagyon fárasztó a 60 Hz-hez hasonló villogás.
Érdemes betartani a leírást. Legalább 20 percenként tarts szünetet. Én 15 percet kibírtam, az másodjára nem annyira rossz érték.
Azért ajánlom a sima polarizációs megoldást, mert ott csak a fényerőcsökkenéssel kell számolni, és nem nincs villódzás. A mozikban sem véletlen, hogy ez van. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A shutter úgy működik, hogy másodpercenként 60-szor elsötétedik az egyik és a másik szem előtti lencse. Rosszabb mintha 60 Hz-es CRT monitoron dolgoznál. Kb. 15-20 percet lehet folyamatosan kibírni, utána elkezd fájni a fejed, és a szemed is tiszta vér lesz. Spanomnál kipróbáltam, és rám még a hányinger is rám jött, de írja is a manual, hogy ez normális reakció, ilyenkor 15 perc szünetet ajánl. Ezért ajánlom inkább a sima polarizációt, az nem stutteres. Ez van a mozikban is, annyi a gond, hogy ez a drágább megoldás, mert speckó monitor kell hozzá.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #83 üzenetére
A Quake 3 messze jobban terheli a GPU-t, mint egy CS 1.6. Szvsz kicsi a terhelés és ugrál az órajel.
Itt írnak róla, hogy kell csinálni órajelfix profilt. [link] -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #70 üzenetére
Valahogy el kell érni, hogy az energiagazdálkodás ne kapcsoljon be. A CS 1.6 olyan kis terhelést jelent ezeknek a kártyáknak, hogy leváltogatja az órajelet. Ha megírod az AMD-nek, akkor csinálnak hozzá fixáló profilt.
(#72) bypet: Azt tudja, amit a DDD vagy az iZ3D szoftvere tud. Az ATI nem szól bele ebbe, csak a hardveres háttérrel törődnek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor meg kell várni, amíg az új patchekhez lesz új CF profil. A fő gond az, hogy az előre befordított shaderekkel, szopás lesz a CF-nél, de a DICE meg nem javítja a problémát, így az AMD és az NV csak a befordítással növelheti a töltési sebességet. Ez azt is jelenti, hogy minden BC2 update után újítani kell a CF profilt, amíg a DICE nem javítja a töltési hibákat.
A két probléma összefügg. Ez a legnagyobb gáz a BC2-nél. DX10.1 és 11-nél a töltési idők megnőnek, mert sokáig tart fordítani a shadert. Ezt a DICE máig nem javította, de mindenki az NV-t és az AMD-t szapulja érte. Erre kitalálták, hogy a driverbe előre lefordítják a shadereket és azokat töltik be. Ezzel az a gond, hogy minden egyes új BC2 update mellett ugrik a Multi-GPU profil, tehát újra kell kalibrálni az egészet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A 3rd party programok finomhangolásával megoldható, de akkor az órajelváltásoknál fekete képernyőt dob, és remegni fognak a megjelenítő képei.
Ez ilyen, két monitor több terhelést jelent a kártyákra. Senki sem tudja gyárilag megoldani, hogy az egy monitoros idle órajel érvényesüljön. A finomhangolás megoldás lehet, de arra nincs garancia.(#51) GAbre: Nem írta az AMD, hogyan mérte őket. A problémádra pedig a kártya gyártója tud megoldást. Írj nekik.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #48 üzenetére
Passz, de zsír új az OpenGL driver, szóval a Quake 3-nak elméletben megyennie kell.
A CS 1.6-tal mi volt a gond? -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha aktív az Overdrive, akkor sose fogja visszavenni.
(#45) Zsozsooooo: Ha nem kellenek az új fícsőrök, akkor nem muszáj telepíteni. Mindenesetre én felraktam mindkét op. rendszerre. Azt vettem észre, hogy a De-block és a szúnyogzajszűrés XP alatt nincs. A minőségi youtube videókon nincs sok változás, de ha rossz a minőségük, akkor tényleg jót tesz nekik a 10.6. Érezhetően élesebbek.
(#46) Iscariah: Neked is főleg a multimédiában lenne változás. Szvsz Flash Player 10.1-gyel tényleg szebbek a netes flash-alapú videók.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Elég sok. Főleg kifagyások az órajel levételekor. 120 Hz-es kijelzővel és több monitorral a kártya az órajelkapuzásnál fekete képernyőt dobott. Igazából nem minden terméken jelentkezik, mert az alapórajeleken minden rendben. A gond nyilván azzal van összefüggésben, hogy nem minden kártya egyezik a tuning szempontjából.
A recegés nem globális probléma volt. A konfigurációtól függőt. A kapuzás véletlen aktiválódót, és ledobta az órajelet egy pillanatra. Az új Overdriver modul javította ezt. Nem engedi ledobni az órajelet 3D módban.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
A Firefoxon szinte semelyik. Operán megy minden.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Írja, miért nem megy a letöltés: ... open this Web page in a Windows SharePoint Services-compatible HTML editor. Pl.: Opera, Explorer, MS SharePoint
Gerisz: Ez így marad. Rengeteg felhasználónak megoldotta a tuning melletti problémáját. Az első szint mostantól csak kikapcsolt Overdrive-val érhető majd el. Külső tuningprogramokkal lehet trükközni.
(#4) rankesz: Már a HD 4000 kártyáknál is a mainline kódban van a befordított shader. De érdemes lenne írni a DICE-nek, hogy javítsa a hibát, mert a későbbi patch-ek esetén újra kell fordítani a shadert, és akkor megint visszatér a hosszú töltési idő. Ez a mostani előre befordított shaderes megoldás se az AMD-nek se az NV-nek nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest